Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Se amesteca faina cu cacao, praful de copt si ghimbirul.
Untul, la temperatura camerei, se freaca cu zaharul, apoi se adauga oul, si faina in ploaie. se amesteca usor cu o lingura, apoi cu mana
Ciocolata se taie bucatele mici si se adauga peste compozitie si se amesteca pana ce se incorporeaza ciocolata in compozitie.
Aluatul se pune intr-o folie si se da la frigider pentru aproximativ 1 ora.
Dupa aceasta perioada, aluatul se scoate din frigider, si din el se formeaza bilute cat o perisoara, care se aplatizeaza cu mana.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, si se dau la cuptorul preincalzit la 170 grade, pentru cca 10 minute, sau pana cand biscuitii au prins o culoare aramie, fara a se arde.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult