Piscoturi de sampanie

de Constelatialeu in Dulciuri, 12 Apr 2016 | 6733 vizualizari

 

Le-am vazut la bucataras Criss si mi-a plouat in gura de pofta. Mi-am amintit ca in copilarie se gaseau la cofetarie si le zicea ''piscoturi de sampanie'', adica se serveau langa un pahar de sampanie....delicioase, ma abtin sa nu le mananc pe toate...ca poate mai vor si altii.....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 150 g faina
  • zahar pudra
Portii: 26
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscoturi de sampanie:

Intr-un castron punem albusurile cu un praf de srae si le mixam bine, pana obtinem o spuma tare, apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat si continuam sa mixam pana ce zaharul se topeste si obtinem o bezea ferma. Adaugam galbenusurile si amestecam usor sa le incorporam, cernem faina si o incorporam cu miscari lente de jos in sus. Luam un posh cu dui rotund, punem compozitia in el si apoi in tava de la cuptor, tapetata cu hartie de copt, formam bastonase de cca 10-12 cm , lasam distanta intre ele de cca 2-3 cm. Dupa ce am format bastonasele le pudram cu zahar si le dam la cuptorul preincalzit cca 12-14 min ( in functie de cuptorul fiecaruia). Piscoturile trebuie s afie aurii pe margi cand sunt gata. Se scot din cuptor se lasa cca 5 min apoi cu o paleta se dezlipesc de pe hartia de copt. Sunt delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi de sampanie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu tarate, alune de padure si nuci (de post)