Piscoturi de sampanie

de Constelatialeu in Dulciuri, 12 Apr 2016 | 1398 vizualizari

 

Le-am vazut la bucataras Criss si mi-a plouat in gura de pofta. Mi-am amintit ca in copilarie se gaseau la cofetarie si le zicea ''piscoturi de sampanie'', adica se serveau langa un pahar de sampanie....delicioase, ma abtin sa nu le mananc pe toate...ca poate mai vor si altii.....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 150 g faina
  • zahar pudra
Portii: 26
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscoturi de sampanie:

Intr-un castron punem albusurile cu un praf de srae si le mixam bine, pana obtinem o spuma tare, apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat si continuam sa mixam pana ce zaharul se topeste si obtinem o bezea ferma. Adaugam galbenusurile si amestecam usor sa le incorporam, cernem faina si o incorporam cu miscari lente de jos in sus. Luam un posh cu dui rotund, punem compozitia in el si apoi in tava de la cuptor, tapetata cu hartie de copt, formam bastonase de cca 10-12 cm , lasam distanta intre ele de cca 2-3 cm. Dupa ce am format bastonasele le pudram cu zahar si le dam la cuptorul preincalzit cca 12-14 min ( in functie de cuptorul fiecaruia). Piscoturile trebuie s afie aurii pe margi cand sunt gata. Se scot din cuptor se lasa cca 5 min apoi cu o paleta se dezlipesc de pe hartia de copt. Sunt delicioase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi de sampanie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

simona72 1

13.04.2016, 11:13

An pus la pastrare reteta poate ma harnicesc si eu!

reisnaor_2006 1

13.04.2016, 17:43

la favorit cu ea

Catalina L 1

15.04.2016, 19:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem