Biscuiti cu dulce de leche

de Brindusa in Prajituri, 20 Dec 2011 | 1465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt,moale, taiat bucati
  • 150 g zahar brun
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri esenta de vanilie homemade
  • 250 g - 300 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita sare (sa n-o uitati, pentru ca e f importanta)
  • 150 g dulce de leche
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu dulce de leche:

Amesteca untul si zaharul cu un mixer, pana ce se formeaza o crema. Adauga galbenusurile si amesteca bine. Pune si esenta de vanilie, apoi praful de copt, sarea si faina. Amesteca dupa fiecare. Pune coca la frigider pentru 1-2 ore.


In timpul acesta pune hartie de copt in doua tavi mari si incalzeste aragazul la 180 C.


Scoate coca din frigider si umezeste-ti mainile cu apa. Cu o lingura ia o bila de coca si aplatizeaz-o in palma (sau pe masa). Pune putin dulce de leche in mijloc, apoi strange coca in jurul ei si formeaza o bila din nou. Pune-o in tava si cu degetele aplatizeaz-o din nou cat poti de mult.Ai grija sa n-o apesi prea tare, sa nu iasa crema afara. In acelasi mod formeaza toti biscuitii.


Coace-i la 180 C pentru 10- 15 minute. Raceste-i pe un gratar metalic. Si serveste-l pe Mos Craciun cu ei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu dulce de leche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Teo 1

20.12.2011, 22:39

si eu sunt un colindator!

mihaelar63 1

20.12.2011, 23:48

Am venit sa colindam , dom -dom sa inaltam ...

adry88 1

21.12.2011, 09:36

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu scortisoara