Biscuiti cu gem

de yammy in Prajituri, 22 Mai 2009 | 6106 vizualizari

 

Biscuiti fragezi, incarcati in pojghita de nuca si umpluti cu gem parfumat...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr zahar
  • 100 gr unt1 ou ( galbenusul separat de albus)
  • 1/2 lingurita vanilie
  • 140 gr faina
  • 1/4 lingutita sare
  • 75 gr nuca maruntita
  • gem
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu gem:

-se mixeaza zaharul, untul, vanilia si galbenusul
-se adauga faina
-se framanta bine si se da 30 min la frigider
-se fac bilute, se dau prin albusul batut si apoi prin nuca, se fac gauri cu degetul sau cu ceva rotund
-le coacem la 180 grade 10 min
-dupa ce s-au copt le scoatem din cuptor , dar le lasam in tava 30 min, apoi le umplem cu gem
-se pastreaza in cutii inchise, si se servesc de preferita a doua zi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei

Panini Maker Large

- 10 %
389.99 lei
349.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

yammy 1

24.01.2010, 19:41

thanks

C_Luana_M 1

22.09.2010, 12:31

Foarte buni biscuitii tai!!!
Acum mai fac o portie, ca zilele trecute am ramas fara zahar si am facut doar 10 biscuiti...
Nu am avut nici nuca, asa ca i-am dat prin nuca de cocos si i-am facut fara gem. Iti spun ca sunt extraordinari si asa!!!

yammy 1

30.10.2010, 16:48

Ma bucur ca itzi plac
trebuie sa i refac si eu...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete umplute-bestial de gustoase