Biscuiti cu gem

de yammy in Prajituri, 22 Mai 2009 | 9858 vizualizari

 

Biscuiti fragezi, incarcati in pojghita de nuca si umpluti cu gem parfumat...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr zahar
  • 100 gr unt1 ou ( galbenusul separat de albus)
  • 1/2 lingurita vanilie
  • 140 gr faina
  • 1/4 lingutita sare
  • 75 gr nuca maruntita
  • gem
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu gem:

-se mixeaza zaharul, untul, vanilia si galbenusul
-se adauga faina
-se framanta bine si se da 30 min la frigider
-se fac bilute, se dau prin albusul batut si apoi prin nuca, se fac gauri cu degetul sau cu ceva rotund
-le coacem la 180 grade 10 min
-dupa ce s-au copt le scoatem din cuptor , dar le lasam in tava 30 min, apoi le umplem cu gem
-se pastreaza in cutii inchise, si se servesc de preferita a doua zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

C_Luana_M 1

22.09.2010, 12:31

Foarte buni biscuitii tai!!!
Acum mai fac o portie, ca zilele trecute am ramas fara zahar si am facut doar 10 biscuiti...
Nu am avut nici nuca, asa ca i-am dat prin nuca de cocos si i-am facut fara gem. Iti spun ca sunt extraordinari si asa!!!

yammy 1

30.10.2010, 16:48

Ma bucur ca itzi plac
trebuie sa i refac si eu...

CretuValentina 1

21.01.2019, 20:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede