Biscuiti cu gem de portocale

de susu in Prajituri, 3 Dec 2010 | 3841 vizualizari

 

Niste biscuitei bunicei. Puteti inlocui foarte bine si cu alt fel de gem

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat :
  • Dulceata sau gem de portocala
  • 125 g unt
  • 1 ou
  • 2 linguri cu zahar
  • 300 g faina
  • ½ lingurita praf de copt
  • Coaja de portocala si lamaie
  • 2 linguri cu lapte
  • Esenta de vanilie si rom
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu gem de portocale:

Se freaca 4 linguri cu dulceata. Se adauga apoi untul , zaharul, laptele, faina amestecata cu praful de copt si razatura de portocale si lamaie. Framantam un aluat omogen si-l invelim intr-o folie. Il dam la frigider pentru 30 de minute. Infaineaza masa de lucru si intinde o foaie de aluat de grosimea de 5 mm. Se taie forme si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Dam pentru 12-15 minute. Cand s-au racit se unge cate un biscuite cu gem si se lipeste altul deasupra. Eu am desenat biscuitii cu magiun de prune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu gem de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Crista_Luca 1

04.12.2010, 21:03

si al fel de buni ..nu?

Teo 1

04.12.2010, 21:23

tare frumosi si iar ne duci in minunata natura, culoare , culoare ...frumosul isi face loc !

MotanLaOale 1

06.12.2010, 10:10

frumosi mare rabdare la decorare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu fistic si ciocolată albă

ieri la 21:18

Pui crocant la cuptor

ieri la 21:07

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi cu gem