Biscuiti cu gem de portocale

de susu in Prajituri, 3 Dec 2010 | 2312 vizualizari

 

Niste biscuitei bunicei. Puteti inlocui foarte bine si cu alt fel de gem

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat :
  • Dulceata sau gem de portocala
  • 125 g unt
  • 1 ou
  • 2 linguri cu zahar
  • 300 g faina
  • ½ lingurita praf de copt
  • Coaja de portocala si lamaie
  • 2 linguri cu lapte
  • Esenta de vanilie si rom
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu gem de portocale:

Se freaca 4 linguri cu dulceata. Se adauga apoi untul , zaharul, laptele, faina amestecata cu praful de copt si razatura de portocale si lamaie. Framantam un aluat omogen si-l invelim intr-o folie. Il dam la frigider pentru 30 de minute. Infaineaza masa de lucru si intinde o foaie de aluat de grosimea de 5 mm. Se taie forme si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Dam pentru 12-15 minute. Cand s-au racit se unge cate un biscuite cu gem si se lipeste altul deasupra. Eu am desenat biscuitii cu magiun de prune.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu gem de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Crista_Luca 1

04.12.2010, 21:03

si al fel de buni ..nu?

Teo 1

04.12.2010, 21:23

tare frumosi si iar ne duci in minunata natura, culoare , culoare ...frumosul isi face loc !

MotanLaOale 1

06.12.2010, 10:10

frumosi mare rabdare la decorare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi cu gem