Biscuiti cu lime

de -Licurici- in Dulciuri, 6 Apr 2016 | 3225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru biscuiti:
    • o jumatate de cana fulgi nuca de cocos;
    • o jumatate de cana zahar;
    • un lime (coaja + suc + pulpa)
    • 2 cani faina;
    • 100 g unt rece.
    Pentru glazura:
    • 1 cana zahar pudra;
    • 1 lime (coaja + suc + pulpa).
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu lime:

  1. Se razuieste limeta, apoi se scoate sucul cu tot cu pulpa.
  2. Se amesteca fulgii de cocos cu zaharul, coaja, sucul si pulpa de limeta.
  3. Se adauga faina, se amesteca bine, apoi se pune treptat untul (taiat in bucatele mai mici)si se framanta un aluat. Daca aluatul este prea subtire, se mai adauga putina faina.
  4. Aluatul rezultat se pune intr-o folie la frigider, o ora.
  5. Inainte sa se scoata aluatul din frigider, se da drumul la cuptor, pentru a se incalzi.
  6. Se formeaza bilute mici din aluat, apoi se turtesc si se pun intr-o tava cu hartie de copt.
  7. Se lasa in cuptor 30-35 min, apoi se scot si se lasa la racit.
  8. Intre timp, se pregateste glazura.
  9. Se amesteca zaharul pudra cu sucul, pulpa si coaja de lime, apoi se unge fiecare biscuite cu glazura rezultata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu lime" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

-Licurici- 1

07.04.2016, 09:37

Catalina L 1

09.04.2016, 10:13

mirela0911 1

12.04.2016, 20:42

Ce aromati sunt!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu piure de castane și stafide