Biscuiti cu nuca

de T I M E A in Dulciuri, 3 Mai 2012 | 1555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 250 gr margarina rama
  • - 3 linguri zahar
  • - 100 gr nuca macinata
  • - 350 gr faina
  • - esenta de vanilie
  • - un varf de sare
  • - 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu stins cu o lingura lapte
  • Pentru ornat:
  • 50 gr ciocolata cu lapte,
  • 1 lingurita unt,
  • nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nuca:

Mixam margarina, tinuta la temperatura camerei, cu zaharul apoi adaugam pe rand esenta de vanilie, sarea, bicarbonatul stins cu o lingura de lapte.


Adaugam nuca, apoi treptat faina pana incorporam cam 300 gr. Turnam compozitia pe masa de lucru si framantam cu restul de faina pana obtinem un aluat fraged.


Invelim aluatul in folie alimentara si bagam la frigider timp de min o ora..


Intindem apoi o foaie mai groasa si decupam cu o forma rotunda.


Atentie! : foaie se rupe foarte usor, folositi un cutit pt a lua formele de pe masa de lucru


Dam la cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 15-18 min.


Lasam sa se raceasca apoi le ungem cu glazura de ciocolata si presaram nuca macinata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

T I M E A 1

03.05.2012, 23:44

cocolina , /Iri - ok , te astept atunci

mamaieelena 1

04.05.2012, 17:50

bun,bun

mena29 1

04.05.2012, 22:11

Cu siguranta au fost foarte buni,am facut si eu ceva asemanator si mi-au placut mult.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
American Pancakes (clatite americane)