Biscuiti cu nuca

de T I M E A in Dulciuri, 3 Mai 2012 | 1599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 250 gr margarina rama
  • - 3 linguri zahar
  • - 100 gr nuca macinata
  • - 350 gr faina
  • - esenta de vanilie
  • - un varf de sare
  • - 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu stins cu o lingura lapte
  • Pentru ornat:
  • 50 gr ciocolata cu lapte,
  • 1 lingurita unt,
  • nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nuca:

Mixam margarina, tinuta la temperatura camerei, cu zaharul apoi adaugam pe rand esenta de vanilie, sarea, bicarbonatul stins cu o lingura de lapte.


Adaugam nuca, apoi treptat faina pana incorporam cam 300 gr. Turnam compozitia pe masa de lucru si framantam cu restul de faina pana obtinem un aluat fraged.


Invelim aluatul in folie alimentara si bagam la frigider timp de min o ora..


Intindem apoi o foaie mai groasa si decupam cu o forma rotunda.


Atentie! : foaie se rupe foarte usor, folositi un cutit pt a lua formele de pe masa de lucru


Dam la cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 15-18 min.


Lasam sa se raceasca apoi le ungem cu glazura de ciocolata si presaram nuca macinata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

T I M E A 1

03.05.2012, 23:44

cocolina , /Iri - ok , te astept atunci

mamaieelena 1

04.05.2012, 17:50

bun,bun

mena29 1

04.05.2012, 22:11

Cu siguranta au fost foarte buni,am facut si eu ceva asemanator si mi-au placut mult.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu nuca si gem