Biscuiti cu nuca

de T I M E A in Dulciuri, 3 Mai 2012 | 1869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 250 gr margarina rama
  • - 3 linguri zahar
  • - 100 gr nuca macinata
  • - 350 gr faina
  • - esenta de vanilie
  • - un varf de sare
  • - 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu stins cu o lingura lapte
  • Pentru ornat:
  • 50 gr ciocolata cu lapte,
  • 1 lingurita unt,
  • nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nuca:

Mixam margarina, tinuta la temperatura camerei, cu zaharul apoi adaugam pe rand esenta de vanilie, sarea, bicarbonatul stins cu o lingura de lapte.


Adaugam nuca, apoi treptat faina pana incorporam cam 300 gr. Turnam compozitia pe masa de lucru si framantam cu restul de faina pana obtinem un aluat fraged.


Invelim aluatul in folie alimentara si bagam la frigider timp de min o ora..


Intindem apoi o foaie mai groasa si decupam cu o forma rotunda.


Atentie! : foaie se rupe foarte usor, folositi un cutit pt a lua formele de pe masa de lucru


Dam la cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 15-18 min.


Lasam sa se raceasca apoi le ungem cu glazura de ciocolata si presaram nuca macinata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

T I M E A 1

03.05.2012, 23:44

cocolina , /Iri - ok , te astept atunci

mamaieelena 1

04.05.2012, 17:50

bun,bun

mena29 1

04.05.2012, 22:11

Cu siguranta au fost foarte buni,am facut si eu ceva asemanator si mi-au placut mult.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Briose de post cu nuci si stafide