Biscuiti cu nuca de cocos

de marieta in Prajituri, 5 Sep 2011 | 1991 vizualizari

 

buni la cafea

 

INGREDIENTE

  • 200g margarina,
  • un varf de lingurita de sare,
  • 1 praf de copt,
  • coaja rasa de lamaie,
  • esenta de vanilie,
  • 100ml iaurt natural,
  • 2 oua,
  • zaharina lichida dupa gust(cam 2 linguri)
  • 200g nuca de cocos rasa,
  • faina cat cuprinde sa iasa un aluat potrivit de tare.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nuca de cocos:

Se bat ouale cu sarea,esenta si coaja de lamaie.


Se pune zaharina lichida,iaurtul si apoi margarina moale de la temperatura camerei.


Se omogenizeaza,se pune nuca de cocos si apoi faina cata trebuie sa fie un aluat bun de modelat.


Se ia cate un pic din aluat si se modeleaza biscuiti rotunzi si turtiti si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.


Se dau la cuptor la foc moderat,sunt coapte cand se rumenesc putin pe margine.


Reci se pun intr-o cutie de carton si se pastreaza mai mult timp.


Sunt buni la cafea sau o cana de lapte!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

DIANA B 1

05.09.2011, 16:24

Te cred pe cuvant ca-s bune , ca din poze ... stiu ce-i trebuie aparatului tau ................ altul nou

DIANA B 1

05.09.2011, 16:25

Alinutzika fara stare , stii sa fii si caustica ... hmmmmmmmmmmm

adry88 1

05.09.2011, 16:53

place place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cocos