Biscuiti cu nuca de cocos

de marieta in Prajituri, 5 Sep 2011 | 2171 vizualizari

 

buni la cafea

 

INGREDIENTE

  • 200g margarina,
  • un varf de lingurita de sare,
  • 1 praf de copt,
  • coaja rasa de lamaie,
  • esenta de vanilie,
  • 100ml iaurt natural,
  • 2 oua,
  • zaharina lichida dupa gust(cam 2 linguri)
  • 200g nuca de cocos rasa,
  • faina cat cuprinde sa iasa un aluat potrivit de tare.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nuca de cocos:

Se bat ouale cu sarea,esenta si coaja de lamaie.


Se pune zaharina lichida,iaurtul si apoi margarina moale de la temperatura camerei.


Se omogenizeaza,se pune nuca de cocos si apoi faina cata trebuie sa fie un aluat bun de modelat.


Se ia cate un pic din aluat si se modeleaza biscuiti rotunzi si turtiti si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.


Se dau la cuptor la foc moderat,sunt coapte cand se rumenesc putin pe margine.


Reci se pun intr-o cutie de carton si se pastreaza mai mult timp.


Sunt buni la cafea sau o cana de lapte!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

DIANA B 1

05.09.2011, 16:24

Te cred pe cuvant ca-s bune , ca din poze ... stiu ce-i trebuie aparatului tau ................ altul nou

DIANA B 1

05.09.2011, 16:25

Alinutzika fara stare , stii sa fii si caustica ... hmmmmmmmmmmm

adry88 1

05.09.2011, 16:53

place place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu biscuiti si banana