Biscuiti cu nuca de cocos

de marieta in Prajituri, 5 Sep 2011 | 4880 vizualizari

 

buni la cafea

 

INGREDIENTE

  • 200g margarina,
  • un varf de lingurita de sare,
  • 1 praf de copt,
  • coaja rasa de lamaie,
  • esenta de vanilie,
  • 100ml iaurt natural,
  • 2 oua,
  • zaharina lichida dupa gust(cam 2 linguri)
  • 200g nuca de cocos rasa,
  • faina cat cuprinde sa iasa un aluat potrivit de tare.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nuca de cocos:

Se bat ouale cu sarea,esenta si coaja de lamaie.

Se pune zaharina lichida,iaurtul si apoi margarina moale de la temperatura camerei.

Se omogenizeaza,se pune nuca de cocos si apoi faina cata trebuie sa fie un aluat bun de modelat.

Se ia cate un pic din aluat si se modeleaza biscuiti rotunzi si turtiti si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se dau la cuptor la foc moderat,sunt coapte cand se rumenesc putin pe margine.

Reci se pun intr-o cutie de carton si se pastreaza mai mult timp.

Sunt buni la cafea sau o cana de lapte!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

DIANA B 1

05.09.2011, 16:24

Te cred pe cuvant ca-s bune , ca din poze ... stiu ce-i trebuie aparatului tau ................ altul nou

DIANA B 1

05.09.2011, 16:25

Alinutzika fara stare , stii sa fii si caustica ... hmmmmmmmmmmm

adry88 1

05.09.2011, 16:53

place place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec rece cu biscuiti si ciocolata