Biscuiti cu ovaz si merisoare

de iuliana_florentina in Retete diabetici, 3 Mai 2015 | 3803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175 g faina de ovaz
  • 100 g faina alba
  • 200 g Green Sugar
  • 125 g unt
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 ou
  • 2 linguri merisoare
  • 2 linguri nuci macinate
  • 2 linguri fulgi de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ovaz si merisoare:

Intai am pregatit toate ingredientele,astfel incat untul sa aiba timp sa se inmoaie.


In vasul robotului am pus untul impreuna cu zaharul si am inceput sa mixez, am adaugat oul mixand in continuare, asigurandu-ma ca indulcitorul natural s-a topit (se topeste mai greu decat zaharul).



Am adaugat faina alba, praful de copt, apoi faina de ovaz.



La final am amestecat fulgii de migdale, nucile si merisoarele.



Am luat cu o lingura din aluatul obtinut si am format bile mici, pe care le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Am pus biscuitii la cuptor pentru 15-20 minute la 180 °C.



Daca ii preferati mai crocanti lasati-i spre 20 minute, pana incep sa se rumeneasca usor iar daca va plac mai fragezi scurtati timpul de coacere cu 5 minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ovaz si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

03.05.2015, 19:51

Sunt tare buni

dantes 1

04.05.2015, 08:21

Buni!!!

anca_rm 1

04.05.2015, 11:21

imi plac biscuitii de ovaz

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana padurarului
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu capsuni si caise