Biscuiti cu scortisoara(Zimtwaffeln)

de marieta in Prajituri, 18 Dec 2011 | 3151 vizualizari

 

un fel de biscuiti copti in forma speciala ca de waffeln

 

INGREDIENTE

  • 500g unt,
  • 500g zahar,
  • 6 oua,
  • 200g alune de padure macinate,
  • scortisoara dupa gust,
  • cacao pt culoare,
  • esenta de vanilie si rom,
  • 750 faina alba,
  • si forma speciala pt waffeln,electrica sau daca nu aveti se pune un pic de faina mai mult si se intinde intr-o foaie subtire care se taie cu forme si se coc la cuptor.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu scortisoara(Zimtwaffeln):

din toate ingredientele se framanta un aluat care se ia cu lingurita si se pune in fiecare forma apoi se preseaza inchizandu-se si se lasa la copt,cam 3 sau 4 minute.


daca nu avem masina se pune inca putina faina si se intinde intr-o foaie si se taie in diferite forme care se coc in cuptor in tava cu hartie de copt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu scortisoara(Zimtwaffeln)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

brunetica 1

19.12.2011, 13:10

cand e vorba de scortisoara , hop si eu , super

marieta 1

20.12.2011, 21:27

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Deliciu