Biscuiti cu stafide

de nilgun in Dulciuri, 23 Sep 2013 | 1003 vizualizari

 

- inspiratie internet

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. gaina
  • 1 ou
  • 60 ml.lapte
  • 1 sticluta esenta de rom
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 200 gr. zahar
  • 170 gr.unt topit
  • 150 gr.stafide
  • 1 praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu stafide:

Intr-un vas amestecam faina, praful de copt, scortisoara, sarea si zaharul.


Adaugam apoi si oul, untul topit, laptele si esenta de rom. Se amesteca bine toate ingredientele cu o paleta.


Punem apoi si stafidele si amestecam din nou.


Se pun in tava cu lingurita, cu spatiu intre biscuitei pentru a nu se lipi la copt. Ii lasam la cuptorul incins cam 10 minute, dupa care ii scoatem cu paletica sii ii lasam la racit pe un fund de lemn.


A doua zi sunt si mai buni.


 

TIPS-URI

1

din aceasta cantitate mi-au iesit 40 de biscuiti, daca doriti mai multi dublati cantitatile

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

alilianaa 1

23.09.2013, 22:27

tare bun..

Reteta-Video 1

24.09.2013, 14:31

Bun, bun, bun,....

nilgun 1

24.09.2013, 17:58

ms ms ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Aperitiv covridog cu cascaval

de Auras12 1

ieri la 18:07

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)