Biscuiti cu stafide

de nilgun in Dulciuri, 23 Sep 2013 | 1122 vizualizari

 

- inspiratie internet

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. gaina
  • 1 ou
  • 60 ml.lapte
  • 1 sticluta esenta de rom
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 200 gr. zahar
  • 170 gr.unt topit
  • 150 gr.stafide
  • 1 praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu stafide:

Intr-un vas amestecam faina, praful de copt, scortisoara, sarea si zaharul.


Adaugam apoi si oul, untul topit, laptele si esenta de rom. Se amesteca bine toate ingredientele cu o paleta.


Punem apoi si stafidele si amestecam din nou.


Se pun in tava cu lingurita, cu spatiu intre biscuitei pentru a nu se lipi la copt. Ii lasam la cuptorul incins cam 10 minute, dupa care ii scoatem cu paletica sii ii lasam la racit pe un fund de lemn.


A doua zi sunt si mai buni.


 

TIPS-URI

1

din aceasta cantitate mi-au iesit 40 de biscuiti, daca doriti mai multi dublati cantitatile

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

alilianaa 1

23.09.2013, 22:27

tare bun..

Reteta-Video 1

24.09.2013, 14:31

Bun, bun, bun,....

nilgun 1

24.09.2013, 17:58

ms ms ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta ( de post )