Biscuiti de casa spritati - Spritz

de Catalina L in Dulciuri, 29 Feb 2016 | 4473 vizualizari

COMENTARII (14)

mirela0911 1

29.02.2016, 20:19

Ce frumusei sunt! Vreau pentru dimineata la

Zamfira 1

29.02.2016, 20:41

Buni, foarte buni si ce bine arata!!!!

MotanLaOale 1

29.02.2016, 20:41

Rocsi 1

29.02.2016, 20:51

Imi plac foarte mult, sunt asa fini!

Merisor 1

29.02.2016, 20:58

Cat de frumosi sunt!

CameliaR 1

29.02.2016, 21:06

Yamii, ce buni sunt!

Lau 1

01.03.2016, 07:40

deliciosi

Gherca Daniela 1

01.03.2016, 09:39

buni!

Rahela Velicu 1

01.03.2016, 10:59

foarte buni

nuky 1

01.03.2016, 19:29

Pai si maizena cand o pui?si daca nu am asa ceva?la ce foloseste?In asteptarea raspunsului,iti multumesc.Violeta

RuxyRux 1

01.03.2016, 19:54

Incredibili!

RuxyRux 1

01.03.2016, 19:57

Violeta....maizena este amidonul de porumb, se pune de regula pentru ca face aluatul mai pufos...il poti inlocui cu faina ....aceiasi cantitate( 30 gr.) cernuta de 3 ori printr-o sita fina....in principiu se pune o data cu faina...

Catalina L 1

02.03.2016, 08:54

multumesc Rux...raspunsul tau este perfect

Nuky- Amidonul de porumb este un aliat formidabil și pentru tot felul de produse de patiserie. Poți înlocui astfel o parte din făina pentru a obține o textură aerată și lejeră.

anca_rm 1

02.03.2016, 13:25

fragezi si buni ,o sa incerc si eu cu amidon

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spritz cu zmeura