Biscuiti de Craciun

de laylalala in Prajituri, 10 Ian 2011 | 3553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 1 lingurita esenta de cocos
  • 100 gr ciocolata alba, topita
  • 400 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de Craciun:

1. Incinge cuptorul la 180˚C.


2. Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Intr-un bol bate untul cu zaharul.Incorporeaza oul urmat de esente si ciocolata alba. Inglobeaza ingredientele uscate.


3. Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina si taie din el forme de Craciun. Da biscuitii la copt 8-9 minute. Lasa biscuitii sa se raceasca apoi decoreaza-i dupa dorinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de Craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

ELENI 1

10.12.2011, 21:15

fara bicarbonat crezi ca asi avea insucces?nu prea gasesc bicarbonat aici in bayer sau poate nustiu eu unde sa caut

ionela2682 1

10.12.2011, 21:19

Super,super..Mosul va fi incantat

laylalala 1

20.12.2011, 17:55

biscuitii ii deocrez cu albus batut la care adaug apoi zahar pudra (compozitia de bezea)

se poate si fara bicarbonat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi pentru micul dejun