Biscuiti de Craciun

de laylalala in Prajituri, 10 Ian 2011 | 3868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 1 lingurita esenta de cocos
  • 100 gr ciocolata alba, topita
  • 400 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de Craciun:

1. Incinge cuptorul la 180˚C.


2. Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Intr-un bol bate untul cu zaharul.Incorporeaza oul urmat de esente si ciocolata alba. Inglobeaza ingredientele uscate.


3. Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina si taie din el forme de Craciun. Da biscuitii la copt 8-9 minute. Lasa biscuitii sa se raceasca apoi decoreaza-i dupa dorinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de Craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

ELENI 1

10.12.2011, 21:15

fara bicarbonat crezi ca asi avea insucces?nu prea gasesc bicarbonat aici in bayer sau poate nustiu eu unde sa caut

ionela2682 1

10.12.2011, 21:19

Super,super..Mosul va fi incantat

laylalala 1

20.12.2011, 17:55

biscuitii ii deocrez cu albus batut la care adaug apoi zahar pudra (compozitia de bezea)

se poate si fara bicarbonat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ovaz