Biscuiti de ovaz cu cascaval

de Anett in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2015 | 560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g ovaz
  • 250 g cascaval
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 2 ou
  • 1/3 plic praf de copt
  • sare ( 1 lingurita)
  • piper
  • oregano
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de ovaz cu cascaval:

Amestecam ingredientele uscate intr-un bol, adaugam cascavalul ras, ouale si smantana. Se mixeaza pana cand se omogenizeaza si lasam minim 2 ore in frigider sa odihneasca. ( se poate lasa si peste noapte)

Cu mana udata se iau bucati din compozitie si se modeleaza.

Ii coacem in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute, mai precis pana cand se rumenesc frumos.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de ovaz cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti de ovaz cu cascaval-0
Biscuiti de ovaz cu cascaval-1
Biscuiti de ovaz cu cascaval-2
Biscuiti de ovaz cu cascaval-3
Biscuiti de ovaz cu cascaval-4
Biscuiti de ovaz cu cascaval-5
Biscuiti de ovaz cu cascaval-6

COMENTARII (10)

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

07.10.2015, 11:03

MotanLaOale

MotanLaOale 1

07.10.2015, 11:44

Rocsi

Rocsi 1

08.10.2015, 20:38

Iau si eu cativa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!