Biscuiti de post cu fulgi de secara

de slowfoodcuisine in Prajituri, 5 Ian 2011 | 4709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3/4 ceasca de zahar
  • -3 cesti faina
  • -120 ml ulei
  • -100 ml apa
  • -2 lingurite praf de copt
  • -1 praf de sare
  • -4 linguri fulgi de secara
  • -3 linguri fulgi de cereale cu ciocolata
  • -coaja de lamaie
  • -200 g alune de padure macinate/nuca macinata
  • -1 lingurita scortisoara
  • -1 lingurita nucsoara macinata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de post cu fulgi de secara:

Se amesteca intr-un castron toate ingredientele solide si apoi se omogenizeaza cu cele lichide. Se framanta pana se obtine un aluat elastec. Se intinde pe o suprafata pudrata cu faina si se decupeaza cu forma dorita biscuitii. Se pot consuma imediat ce se racesc, dar este de preferat a doua zi cand se inmoaie.

Sunt perfecti langa un pahar de lapte (lapte vegetal daca tineti post) sau alaturi de o ceasca de cafea sau ceai.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de post cu fulgi de secara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

nicole 1

05.01.2011, 17:19

cei mai buni biscu

nadina73 1

06.01.2011, 00:11

Bun venit

slowfoodcuisine 1

06.01.2011, 09:45

Nadina, multumesc pentru primire!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu ovaz si banane