Biscuiti de vanilie crocanti

de laylalala in Prajituri, 13 Iun 2011 | 2056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr unt, la temperature camerei
  • 300 gr zahar
  • semintele de la 1 baton de vanilie
  • 4 oua
  • 700 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonate de sodiu
  • ou batut
  • zahar tos cu granule mai mari
Portii: 40
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de vanilie crocanti:

1. Incinge cuptorul la 180°C.


2. Bate untul cu zaharul si semintele de vanilie.Incorporeaza oaule, cate unul pe rand. AMesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu apoi incorporeaza-le in compozitia precedent.


3. Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina si decupeaza ce forme doresti.Unge biscuitii cu putin ou batut apoi presara-I cu zahar tos.Da biscuitii la copt 8-10 minute apoi lasa-I sa se raceasca complet.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de vanilie crocanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

adry88 1

15.06.2011, 16:43

plac

ionela2682 1

15.06.2011, 17:50

lilik 1

28.06.2011, 00:06

La multi ani!!! sa ai parte de tot binele din lume fata scumpa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert salam de biscuiti de post