Biscuiti diamante

de Ligia Bxl in Dulciuri, 24 Noi 2014 | 9221 vizualizari

 

Reteta o am de pe Recette gateau,normal se numesc" Diamante de ciocolata",dar am evitat sa scriu si ciocolata ca lumea sa nu intrebe ''dar ciocolata unde e?'' :p Reteta se afla aici http://www.recette-gateau.eu/diamants-au-chocolat/ Acolo scrie ca ies 40 de biscuiti,eu nu i-am numarat dar 40 nu au fost :))) ci mai putini :D

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 140 gr unt moale(la temperatura camerei)
  • 1 ou
  • 100 gr zahar pudra
  • 15 gr cacao pudra
  • 50 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti diamante:

Intr-un bol se amesteca untul,zaharul pudra,faina si cacaoa.

Trebuie sa fie o compozitie omogena.

Se ruleaza compozitia in forma de salam de cca 3 cm diametru.(eu l-am ambalat intr-o folie alimentara) si se da la rece cca 1 ora.

Dupa ce a stat la rece se desface de folie si se unge cu oul batut apoi se presara zahar (cristal).

Se portioneaza apoi cu un cutit felii de cca 4-5 ccm si se pun pe o placa de patiserie tapetata cu hartie sulfurizata.

Se pastreaza putin spatiu intre biscuiti ptr a nu se lipi.

Se coc la 180° cca 12-15 minute.

Se pot servi cu un ceai,lapte cafea etc.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti diamante-0
Biscuiti diamante-1
Biscuiti diamante-2
Biscuiti diamante-3
Biscuiti diamante-4
Biscuiti diamante-5
Biscuiti diamante-6
Biscuiti diamante-7

COMENTARII (33)

jolygina

jolygina 1

25.11.2014, 01:11

anca_rm

anca_rm 1

25.11.2014, 08:35

arata tare bine

tanyapatap

tanyapatap 1

11.12.2014, 20:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!