Biscuiti diamante

de Ligia Bxl in Dulciuri, 24 Noi 2014 | 9552 vizualizari

 

Reteta o am de pe Recette gateau,normal se numesc" Diamante de ciocolata",dar am evitat sa scriu si ciocolata ca lumea sa nu intrebe ''dar ciocolata unde e?'' :p Reteta se afla aici http://www.recette-gateau.eu/diamants-au-chocolat/ Acolo scrie ca ies 40 de biscuiti,eu nu i-am numarat dar 40 nu au fost :))) ci mai putini :D

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 140 gr unt moale(la temperatura camerei)
  • 1 ou
  • 100 gr zahar pudra
  • 15 gr cacao pudra
  • 50 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti diamante:

Intr-un bol se amesteca untul,zaharul pudra,faina si cacaoa.


Trebuie sa fie o compozitie omogena.


Se ruleaza compozitia in forma de salam de cca 3 cm diametru.(eu l-am ambalat intr-o folie alimentara) si se da la rece cca 1 ora.


Dupa ce a stat la rece se desface de folie si se unge cu oul batut apoi se presara zahar (cristal).


Se portioneaza apoi cu un cutit felii de cca 4-5 ccm si se pun pe o placa de patiserie tapetata cu hartie sulfurizata.


Se pastreaza putin spatiu intre biscuiti ptr a nu se lipi.


Se coc la 180° cca 12-15 minute.


Se pot servi cu un ceai,lapte cafea etc.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti diamante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

jolygina 1

25.11.2014, 01:11

anca_rm 1

25.11.2014, 08:35

arata tare bine

tanyapatap 1

11.12.2014, 20:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Deliciu cu ciocolata si caramel