Biscuiti digestivi

de Tuxedo in Mancare copii, 10 Iul 2013 | 24864 vizualizari

 

Chiar daca se gasesc peste tot in magazine, niste biscuiti de casa sunt intotdeauna bine veniti, mai sanatosi si mai buni!

 

INGREDIENTE

  • pentru 30 de biscuiti
  • 60 gr faina alba
  • 170 gr faina integrala
  • 1 lingurita praf de copt
  • un plic zahar vanilat
  • 120 gr unt la temperatura camerei
  • 60 gr zahar tos
  • 60 ml lapte dulce
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti digestivi:

Punem faina, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt si praful de sare intr-un castron.

Adaugam untul la temperatura camerei si framantam cu mana pana il incorporam.

Adaugam laptele rece si omogenizam pana cand coca  nu se va mai lipi de maini. Aluatul este tare si fraged si trebuie sa aiba o consistenta maleabila.

Daca nu il putem intinde, mai adaugam o lingura de lapte! (ca sa il putem intinde cu facaletul).

Presaram faina pe blatul de lucru si intindem o foaie cu grosimea de 5 mm, in care vom taia forme rotunde de cca 6cm diametru. Eu am folosit un pahar mai micut.

Incalzim cuptorul la 180 ºC si pregatim o tava cu hartie de copt.

Asezam biscuitii in tava si ii intepam cu o furculita.

Ii coacem cca. 15 – 20 de minute pana se rumenesc usor.

Sunt deliciosi si merg foarte bine langa o cafea sau un pahar cu lapte!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti digestivi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

iry-gabriela 1

10.07.2013, 22:12

ce buni sunt dimineata la cafea

Ligia Bxl 1

10.07.2013, 22:56

ce buni mai ales ca sunt fara oua

- Andreea - 1

11.07.2013, 07:59

Tot ce e facut in casa e mai bun si mai sanatos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti digestivi