Biscuiti digestivi

de Tuxedo in Mancare copii, 10 Iul 2013 | 12705 vizualizari

 

Chiar daca se gasesc peste tot in magazine, niste biscuiti de casa sunt intotdeauna bine veniti, mai sanatosi si mai buni!

 

INGREDIENTE

  • pentru 30 de biscuiti
  • 60 gr faina alba
  • 170 gr faina integrala
  • 1 lingurita praf de copt
  • un plic zahar vanilat
  • 120 gr unt la temperatura camerei
  • 60 gr zahar tos
  • 60 ml lapte dulce
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti digestivi:

Punem faina, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt si praful de sare intr-un castron.


Adaugam untul la temperatura camerei si framantam cu mana pana il incorporam.


Adaugam laptele rece si omogenizam pana cand coca nu se va mai lipi de maini. Aluatul este tare si fraged si trebuie sa aiba o consistenta maleabila.


Daca nu il putem intinde, mai adaugam o lingura de lapte! (ca sa il putem intinde cu facaletul).


Presaram faina pe blatul de lucru si intindem o foaie cu grosimea de 5 mm, in care vom taia forme rotunde de cca 6cm diametru. Eu am folosit un pahar mai micut.


Incalzim cuptorul la 180 ºC si pregatim o tava cu hartie de copt.


Asezam biscuitii in tava si ii intepam cu o furculita.


Ii coacem cca. 15 – 20 de minute pana se rumenesc usor.


Sunt deliciosi si merg foarte bine langa o cafea sau un pahar cu lapte!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti digestivi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

iri_iri 1

10.07.2013, 22:12

ce buni sunt dimineata la cafea

Ligia Bxl 1

10.07.2013, 22:56

ce buni mai ales ca sunt fara oua

Andreea Caroline 1

11.07.2013, 07:59

Tot ce e facut in casa e mai bun si mai sanatos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti digestivi