Biscuiti din aluat de tarta

de xana in Dulciuri, 12 Sep 2013 | 3451 vizualizari

 

Imi ramasese putintel din aluatul de la tarta cu ciocolata, parca nu m-am indurat sa-l arunc si cum mai aveam un rest de aluat simplu congelat, am zis sa inventez ceva. Nici nu vroiam sa postez reteta, dar sotul a zis: sunt buni, nu te faci de ras :))))

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru tarta simplu si/sau cu ciocolata(eu am avut cca 200 gr)
  • 2 linguri de miere
  • un praf de scortisoara
  • 1 lingurita esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti din aluat de tarta:

Din aluatul simplu am intins o foaie subtire, iar din cel cu ciocolata am facut bilute mici. Am distribuit bilutele pe foaie si am mai trecut o data cu sucitorul ca ele sa se prinda de celalalt aluat.

Cu o forma rotunda am taiat biscuitii si i-am dat la cuptor pe foaie de copt pana s-au rumenit putin.

Mierea am amestecat-o cu scortisoara si romul apoi cu un penson am distribuit-o pe fiecare biscuite in parte. Si s-au papat in 5 minute :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti din aluat de tarta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (17)

Corinuta 1

12.09.2013, 15:25

Ce fain arata!

Lia_ 1

12.09.2013, 15:31

ce nostimi sunt asa imbulinati de ce sa nu fie buni?

xana 1

12.09.2013, 15:52

Multumesc!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Pricomigdale