Biscuiti ''doua culori''

de Adele in Dulciuri, 26 Mar 2014 | 1125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1kg faina.
  • 150 gr zahar
  • 1 ou si un galbenus.
  • 200 gr unt (margarina).
  • 5 linguri de cacaoa.
  • 1 esenta rom.
  • Crema:
  • Budinca capsuni,
  • Crema de ciocolata.
  • Dulceata de capsuni
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti ''doua culori'':

Punem untul taiat cuburi intr-un vas,adaugam zaharul si amestecam bine cu o furculita ,adaugam oul ,faina si framantam un aluat elastic.Impartim aluatul in doua ,o parte o punem in frigider iar in cealalta parte adaugam cacaoa si esenta de rom.


Din aluatul alb si intindem o foaie ,cu un pahar taiem cercuri le asezam in tava cu hartie de copt dedesubt si ii dam la cuptor pentru 30 de minute la 180°.


Luam foaia maro (pe care o tinem in frigider pana cand o folosim) si intindem o foaie ,cu un pahar taiem cercuri ,din care cu o forma mai mica (rotunda,inimioara etc.) taim din nou astfel lasand un gol in mijloc .Le punem in cuptor pentru 25-30 min.


Numarul biscuitilor trebuie sa fie egal astfel cand ii vom uni fiecare va avea pereche.


Crema: 1 plic de budinca capsuni (se poate folosi si alt gust).


Ciocolata: 100 ml de frisca batuta bine amestecata cu 100 gr de ciocolata topita.


Cand biscuiti s-au racit ii umplem cu lingura sau cu sac posh ,biscuitele alb dedesubt cel maro deasupra.


La urma ii putem decora cu ciocolata sau glasa.


Pe cei umpluti cu crema de capsuni ii putem decora cu dulceata de capsuni sau capsuni taiate felii.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti ''doua culori''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

26.03.2014, 10:29

- TABITA - 1

26.03.2014, 11:32

MIUTA 1

28.03.2014, 12:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu fulgi de ovaz si banane