Biscuiti ''doua culori''

de Adele in Dulciuri, 26 Mar 2014 | 2690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1kg faina.
  • 150 gr zahar
  • 1 ou si un galbenus.
  • 200 gr unt (margarina).
  • 5 linguri de cacaoa.
  • 1 esenta rom.
  • Crema:
  • Budinca capsuni,
  • Crema de ciocolata.
  • Dulceata de capsuni
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti ''doua culori'':

Punem untul taiat cuburi intr-un vas,adaugam zaharul si amestecam bine cu o furculita ,adaugam oul ,faina si framantam un aluat elastic.Impartim aluatul in doua ,o parte o punem in frigider iar in cealalta parte adaugam cacaoa si esenta de rom.

Din aluatul alb si intindem o foaie ,cu un pahar taiem cercuri le asezam in tava cu hartie de copt dedesubt si ii dam la cuptor pentru 30 de minute la 180°.

Luam foaia maro (pe care o tinem in frigider pana cand o folosim) si intindem o foaie ,cu un pahar taiem cercuri ,din care cu o forma mai mica (rotunda,inimioara etc.) taim din nou astfel lasand un gol in mijloc .Le punem in cuptor pentru 25-30 min.

Numarul biscuitilor trebuie sa fie egal astfel cand ii vom uni fiecare va avea pereche.

Crema: 1 plic de budinca capsuni (se poate folosi si alt gust).

Ciocolata: 100 ml de frisca batuta bine amestecata cu 100 gr de ciocolata topita.

Cand biscuiti s-au racit ii umplem cu lingura sau cu sac posh ,biscuitele alb dedesubt cel maro deasupra.

La urma ii putem decora cu ciocolata sau glasa.

Pe cei umpluti cu crema de capsuni ii putem decora cu dulceata de capsuni sau capsuni taiate felii.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti ''doua culori''" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava cu nuca

de RODIMUR 8

ieri la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 1

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

Reteta de placinta floare cu branza, usturoi si ardei gras rosu

de oanapl 7

pe 24.09 la 15:45

Reteta de briose cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 7

pe 21.09 la 23:18

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu nuci