Placinta cu aluat foietaj si branza sarata

de RuxyRux in Dulciuri, 23 Mai 2015 | 8970 vizualizari

 

Minunata! A disparut de pe platou si nici nu ne-am dat seama cand! :))))))

 

INGREDIENTE

  • Aluat foietaj de casa
  • 500 gr branza sarata
  • 100 gr smantana groasa
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 galbensuuri
  • 3 galbenusuri pentru uns
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu aluat foietaj si branza sarata:

Aluatul foietaj de casa l-am impartit in 5 bucati.


Fiecare bucata de aluat am intins-o pe o suprafata bine infainata cu grija. Daca infainati bine de fiecare data cand lucrati cu foaia veti vedea ca aluatul merge impreuna cu sucitorul.


Daca vi se pare ca se lipeste ridicati usor foaia si puneti din nou putina faina.


Secretul reusitei acestei placinte foietaj este sa intindeti foile fff subtire, deci aveti multa, multa rabdare.


Am preparat crema de branza amestecand branza, galbensurile, smantana si verdeata.


Am pus compozitia de branza pe fiecare foaie si am rulat-o.


In tava rotunda am asezat fiecare rulou si am uns pe toata suprafata cu galbens de ou.


Am copt placinta pana s-a rumenit in jur de 45 de minute la 200 de grade.


O bunatate mare!


Pentru reteta de foietaj aveti link aici:


http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-rapid-70693.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu aluat foietaj si branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

27.05.2015, 20:44

Rocsi, multumesc!

RuxyRux 1

27.05.2015, 20:45

Mariana, multumesc!

RuxyRux 1

27.05.2015, 20:45

Ildi, multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
"Poale-n brau"