Placinta cu aluat foietaj si branza sarata

de RuxyRux in Dulciuri, 23 Mai 2015 | 6105 vizualizari

 

Minunata! A disparut de pe platou si nici nu ne-am dat seama cand! :))))))

 

INGREDIENTE

  • Aluat foietaj de casa
  • 500 gr branza sarata
  • 100 gr smantana groasa
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 galbensuuri
  • 3 galbenusuri pentru uns
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu aluat foietaj si branza sarata:

Aluatul foietaj de casa l-am impartit in 5 bucati.


Fiecare bucata de aluat am intins-o pe o suprafata bine infainata cu grija. Daca infainati bine de fiecare data cand lucrati cu foaia veti vedea ca aluatul merge impreuna cu sucitorul.


Daca vi se pare ca se lipeste ridicati usor foaia si puneti din nou putina faina.


Secretul reusitei acestei placinte foietaj este sa intindeti foile fff subtire, deci aveti multa, multa rabdare.


Am preparat crema de branza amestecand branza, galbensurile, smantana si verdeata.


Am pus compozitia de branza pe fiecare foaie si am rulat-o.


In tava rotunda am asezat fiecare rulou si am uns pe toata suprafata cu galbens de ou.


Am copt placinta pana s-a rumenit in jur de 45 de minute la 200 de grade.


O bunatate mare!


Pentru reteta de foietaj aveti link aici:


http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-rapid-70693.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu aluat foietaj si branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

27.05.2015, 20:44

Rocsi, multumesc!

RuxyRux 1

27.05.2015, 20:45

Mariana, multumesc!

RuxyRux 1

27.05.2015, 20:45

Ildi, multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta creata dobrogeana