Biscuiti economici

de LauraA in Dulciuri, 7 Mar 2011 | 3202 vizualizari

 

Pufosi, economici si atat de simplu de facut incat sunt convinsa ca si un copil de 5 ani i-ar face fara nici o problema. Puteti sa-i parfumati cu vanilie, coaja de lamaie sau portocala, cu esenta migdale, scortisoara, cuisoare sau cu orice alta aroma doriti dumneavostra iar daca inlocuiti laptele cu lapte de soia, obtineti un desert minunat in zilele de post care se apropie cu pasi repezi.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 50 gr amidon de porumb
  • 1/2 plic praf copt
  • 50 gr ulei
  • 80 gr lapte
  • 80 gr zahar
  • 1 lingurita miere
  • 1 zahar vanilat/ coaja portocala/coaja lamaie
  • 1 varf cutit sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti economici:

Amestecam toate ingredintele si framantam pana obtinem un aluat compact pe care il intindem intr-o foaie groasa de 1 cm si taiem cu o forma biscuitii nostri.


Ii asezam in tava de cuptor tapetata cu foaie de copt si ii introducem in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 10 minute. Cand sunt usor rumeniti pe margini, ii scoatem, ii pudram cu zahar pudra vanilat si ii servim.


Langa un ceai, cafea sau lapte sunt divini.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti economici" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

deyutzky 1

13.03.2011, 15:49

la fav sa-i incercam

LauraA 1

21.03.2011, 17:45

Pupicei dulci fetelor si va multumesc mult ca va plac!!

adry88 1

11.06.2011, 17:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca