Biscuiti Linzer

de Constelatialeu in Dulciuri, 13 Mai 2015 | 9252 vizualizari

 

Pentru ca mi s-au schimbat treburile pe ziua de azi si n-am mai ajuns la gradina,mi-am facut de lucru prin bucatarie.Am testat una dintre retetele de pe Prajituria Rama Maestro,am niste pliante cu retete,nu mai stiu de unde,dar le am.....

 

INGREDIENTE

  • 70 g zahar pudra
  • 200 g faina ( plus faina pentru blatul de lucru)
  • 150 g margarina Rama Maestro
  • 1 galbenus
  • un praf de sare
  • 8 g praf de copt ( eu am pus tot pliculetul,adica 10 g)
  • gem de zmeura
  • zahar pentru pudrat
Portii: 34
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Linzer:

Intr-un bol am cernut faina,am adaugat zaharul pudra si praful de copt.Apoi margarina taiata cubulete si galbenusul si am framantat pana am obtinut un aluat moale,dar care se poate intinde.Am presarat faina pe blatul de lucru,cu ajutorul sucitorului am intins o foaie de cca 3-4 mm si am decupat forme rotunde,jumatate din ele le-am lasat pline,jumatate le-am facut o forma in mijloc.le-am asezat in tava tapetata si le-am dat la cuptorul preincalzit cca 8-10 min.Dupa ce s-au rumenit le-am scos ,le-am lasat sa se raceasca si apoi le-am umplut cu gem de zmeura.La final le-am pudrat cu zahar.Sunt foarte fragede.

TIPS-URI

1

in cazul in care aluatul mai cere faina se mai adauga,ne putem da seama dupa cat de bine se intinde...

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Linzer" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Cartof