Biscuiti marmorati

de alinutzika in Prajituri, 14 Dec 2011 | 3036 vizualizari

 

Sunt cei mai buni biscuiti de casa pe care i-am mancat vreodata..... Fragezi, dulci, aromati....Un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 200 g  unt sau margarina
  • 180 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 fiola esenta vanilie
  • coaja rasa de lamaie si portocala
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti marmorati:

Se amesteca la robot untul cu zaharul pudra. Se adauga oul, vanilia, coaja de portocala si lamaie si praful de copt si se mixeaza bine. Se adauga apoi faina si se amesteca cu mana. Eu am impartit aluatul in 2: o parte am lasat-o alba, simpla, iar in alta am pus cacao. Am amestecat usor cele doua compozitii, aproximativ 1 minut.


Am intins o foaie mare de 1 cm grosime, pe masa unsa cu ulei si am taiat forme rotunde cu paharul.


Le-am copt la 180 grade, aproximativ 15 minute. In timp ce se coc, in casa miroase grozav a portocale.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti marmorati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

alinutzika 1

15.12.2011, 14:26

mirela, motan, sidy,gabitza, corina, mihaela, kamy.......va multumesc mult

lia maria 1

15.12.2011, 14:43

vreau sa-i gust si eu sant sigura ca sant buni

alinutzika 1

16.12.2011, 14:52

foarte buni, lia!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Sah