Biscuiti Musli Light

de dentistutza in Dulciuri, 20 Feb 2011 | 3381 vizualizari

 

...eterna cautare de ceva bun pentru rontait care sa nu aiba multe calorii mi-a adus in cale aceasta reteta cu care ma joc de fiecare data schimband sau adaugand ingrediente. Uneori pun fulgi de ciocolata, alteori stafide sau caise uscate maruntite, variez aroma odata cu vanilie altadata cu scortisoara si cuisoare sau chiar, de ce nu, coaja de portocala sau lamaie. Sunt buni oricum si se pastreaza de minune intr-un borcan de sticla etans.
La treaba!!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cani fulgi de ovaz
  • 1 cana seminte susan
  • 1/2 cana seminte mac
  • 2 cani nuca de cocos
  • 4-5 linguri seminte in sau floarea soarelui crude
  • 1/2 cana faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 cana zahar brun ( se poate si alb, dar numai 1/3 cana)
  • 150 gr. unt topit amestecat cu 50 gr. lapte
  • dupa gust vanilie sau scortisoara sau coaja citrice
  • optional ciocolata maruntita
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Musli Light:

Procedeul este extrem de simplu: din toate ingredientele-cu ajutorul mainii personale-se face o compozitie care pare destul de friabila.


Pe o tava asternuta cu staniol se aseaza la oarece distanta mici turtite obtinute din formarea unor bile care se aplatizeaza cu podul palmei. Se coc la foc moderat si este de preferat sa le intoarcem dupa primele 10 minute mai mult sau mai putin, in functie de cuptor.


Cand sunt frumos rumenite pe ambele parti se lasa la racit in tava si scot reci.


Daca doriti sa le pudrati cu zahar faceti-o cat sunt fierbinti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Musli Light" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

DIANA B 1

04.03.2011, 17:49

LA MULTI ANI !

adry88 1

16.06.2011, 15:48

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 15:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pere imbatate cu sos de vin