Biscuiti Musli Light cu cacao

de RuxyRux in Prajituri, 21 Feb 2011 | 6184 vizualizari

 

by dentistutza.......



Multumesc tare mult pentru reteta( am modificat-o putin)...au iesit niste biscuitei exceptionali atat de aromati si muult mai sanatosi datorita ingredientelor deosebite. Am sa repet reteta mereu si desigur voi mai adauga si alte bunatati, precum migdale, alune..etc...

 

INGREDIENTE

  • 1 cana mare cu fulgi de ovaz( eu am pus cana mare de lapte)
  • 3/4 cana seminte susan
  • 1 cana nuca cocos
  • 1/2 cana cacao( organica)
  • 4 linguri seminte floarea soarelui crude
  • 1/2 cana faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf sare
  • 1/2 cana zahar brun
  • coaja portocala
Portii: 27
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Musli Light cu cacao:

Am amestecat toate ingredientele cu mana, am format o minge mare de aluat, am rupt cu mana bucatele , am format biscuitii, bilute pe care le-am aplatizat usor si le-am pus in tava de copt.
Am dat la cuptor la 180 grade pentru zece minute, am intors biscuitii apoi i-am mai lasat inca zece minute. Deosebit de buni, eu i-am pudrat cu zahar pudra cu aroma de cuisoare.( Zaharul in fac in casa la masina de rasnit, adaugand si doua cuisoare).

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Musli Light cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

adry88 1

20.05.2011, 18:11

Raluca57 1

21.12.2012, 16:02

Se leaga compozitia doar cu zeama de portocala? In rest sunt numai "uscate". Multumesc, Raluca

RuxyRux 1

21.12.2012, 16:45

Raluca, ai dreptate, cu scuzele de rigoare, am omis sa trec la ingrediente untul topit si 50 ml lapte...multumesc...asa se leaga sigur! ...eu nu imi aduc aminte sigur...reteta este by dentistutza insa cred ca am inlocuit untul obisnuit cu cel de cocos sau palmier iar laptele cu cel de migdale

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fine cu nuci