Biscuiti Musli Light cu cacao

de RuxyRux in Prajituri, 21 Feb 2011 | 3581 vizualizari

 

by dentistutza.......



Multumesc tare mult pentru reteta( am modificat-o putin)...au iesit niste biscuitei exceptionali atat de aromati si muult mai sanatosi datorita ingredientelor deosebite. Am sa repet reteta mereu si desigur voi mai adauga si alte bunatati, precum migdale, alune..etc...

 

INGREDIENTE

  • 1 cana mare cu fulgi de ovaz( eu am pus cana mare de lapte)
  • 3/4 cana seminte susan
  • 1 cana nuca cocos
  • 1/2 cana cacao( organica)
  • 4 linguri seminte floarea soarelui crude
  • 1/2 cana faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf sare
  • 1/2 cana zahar brun
  • coaja portocala
Portii: 27
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Musli Light cu cacao:

Am amestecat toate ingredientele cu mana, am format o minge mare de aluat, am rupt cu mana bucatele , am format biscuitii, bilute pe care le-am aplatizat usor si le-am pus in tava de copt.
Am dat la cuptor la 180 grade pentru zece minute, am intors biscuitii apoi i-am mai lasat inca zece minute. Deosebit de buni, eu i-am pudrat cu zahar pudra cu aroma de cuisoare.( Zaharul in fac in casa la masina de rasnit, adaugand si doua cuisoare).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Musli Light cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

adry88 1

20.05.2011, 18:11

Raluca57 1

21.12.2012, 16:02

Se leaga compozitia doar cu zeama de portocala? In rest sunt numai "uscate". Multumesc, Raluca

RuxyRux 1

21.12.2012, 16:45

Raluca, ai dreptate, cu scuzele de rigoare, am omis sa trec la ingrediente untul topit si 50 ml lapte...multumesc...asa se leaga sigur! ...eu nu imi aduc aminte sigur...reteta este by dentistutza insa cred ca am inlocuit untul obisnuit cu cel de cocos sau palmier iar laptele cu cel de migdale

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Lasagna

la 16:31

Aperitiv invartita cu branza sarata

ieri la 21:32

Desert tort cu crema de lapte condesat si nuca de cocos

de Lau 9

ieri la 19:26

Desert tarta rustica cu capsune

de Lau 9

ieri la 18:39

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Sah