Biscuiti Musli Light cu cacao

de Rux in Prajituri, 21 Feb 2011 | 3179 vizualizari

 

by dentistutza.......



Multumesc tare mult pentru reteta( am modificat-o putin)...au iesit niste biscuitei exceptionali atat de aromati si muult mai sanatosi datorita ingredientelor deosebite. Am sa repet reteta mereu si desigur voi mai adauga si alte bunatati, precum migdale, alune..etc...

 

INGREDIENTE

  • 1 cana mare cu fulgi de ovaz( eu am pus cana mare de lapte)
  • 3/4 cana seminte susan
  • 1 cana nuca cocos
  • 1/2 cana cacao( organica)
  • 4 linguri seminte floarea soarelui crude
  • 1/2 cana faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf sare
  • 1/2 cana zahar brun
  • coaja portocala
Portii: 27
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Musli Light cu cacao:

Am amestecat toate ingredientele cu mana, am format o minge mare de aluat, am rupt cu mana bucatele , am format biscuitii, bilute pe care le-am aplatizat usor si le-am pus in tava de copt.
Am dat la cuptor la 180 grade pentru zece minute, am intors biscuitii apoi i-am mai lasat inca zece minute. Deosebit de buni, eu i-am pudrat cu zahar pudra cu aroma de cuisoare.( Zaharul in fac in casa la masina de rasnit, adaugand si doua cuisoare).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Musli Light cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti Musli Light cu cacao-0
Biscuiti Musli Light cu cacao-1
Biscuiti Musli Light cu cacao-2
Biscuiti Musli Light cu cacao-3

COMENTARII (30)

adry88

adry88 1

20.05.2011, 18:11

Raluca57

Raluca57 1

21.12.2012, 16:02

Se leaga compozitia doar cu zeama de portocala? In rest sunt numai "uscate". Multumesc, Raluca

Rux

Rux 1

21.12.2012, 16:45

Raluca, ai dreptate, cu scuzele de rigoare, am omis sa trec la ingrediente untul topit si 50 ml lapte...multumesc...asa se leaga sigur! ...eu nu imi aduc aminte sigur...reteta este by dentistutza insa cred ca am inlocuit untul obisnuit cu cel de cocos sau palmier iar laptele cu cel de migdale

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!