Biscuiti Sah

de miremirc in Prajituri, 17 Dec 2012 | 11582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 80 g zahar pudra cu aroma de vanilie
  • un praf sare
  • 200 g faina
  • 1 lg cacao
  • 1 albus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Sah:

Mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam apoi faina amestecata cu praful de sare. Framantam putin pana cand obtinem un aluat omogen.

Acest aluat il impartim in 2 . O parte o amestecam cu pudra de cacao . Ambele aluaturi le invelim in folie alimentara si dam la frigider pentru 2 ore.

Fiecare aluat il impartim in 3 parti si fiecare parte o  facem sul. Obtinem 6 suluri : 3 albe si 3 maro. Pentru a obtine biscuitii sah asezam sulurile pe 2 randuri, alternand culorile si lipindu-le cu albusul de ou (nu trebuie batut spuma), folosindu-ne de o pensula.

Taiem cu ajutorul unui cutit feliute de 1 cm (mie mi-au iesit 29 biscuiti sah), pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Pentru a nu se deforma biscuitii, ne folosim de cutit pentru a-i trece de pe masa de lucru in tava.

Dam tava la cuptor pentru 10-15 minute.

Biscuitii scosi din cuptor ii lasam sa se raceasca in tava si abia apoi ii scoatem si putem servi.

 Excelenti de buni !! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Sah" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

AlexTeacher 1

27.01.2017, 00:54

Arata super mega magnifico demential !

miki_a 1

27.01.2017, 04:03

Perfecți!

Rahela Velicu 1

20.12.2018, 08:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bulgari de zapada