Biscuiti Sah

de miremirc in Prajituri, 17 Dec 2012 | 5891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 80 g zahar pudra cu aroma de vanilie
  • un praf sare
  • 200 g faina
  • 1 lg cacao
  • 1 albus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Sah:

Mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam apoi faina amestecata cu praful de sare. Framantam putin pana cand obtinem un aluat omogen.

Acest aluat il impartim in 2 . O parte o amestecam cu pudra de cacao . Ambele aluaturi le invelim in folie alimentara si dam la frigider pentru 2 ore.

Fiecare aluat il impartim in 3 parti si fiecare parte o  facem sul. Obtinem 6 suluri : 3 albe si 3 maro. Pentru a obtine biscuitii sah asezam sulurile pe 2 randuri, alternand culorile si lipindu-le cu albusul de ou (nu trebuie batut spuma), folosindu-ne de o pensula.

Taiem cu ajutorul unui cutit feliute de 1 cm (mie mi-au iesit 29 biscuiti sah), pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Pentru a nu se deforma biscuitii, ne folosim de cutit pentru a-i trece de pe masa de lucru in tava.

Dam tava la cuptor pentru 10-15 minute.

Biscuitii scosi din cuptor ii lasam sa se raceasca in tava si abia apoi ii scoatem si putem servi.

 Excelenti de buni !! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Sah" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

Aletta 1

26.01.2017, 12:41

AlexTeacher 1

27.01.2017, 00:54

Arata super mega magnifico demential !

miki_a 1

27.01.2017, 04:03

Perfecți!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Taci si inghite
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!