Biscuiti spiralati

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 7 Mai 2011 | 2769 vizualizari

 

de ceva timp mi-am propus sa prepar aceasta reteta de biscuiti, azi am reusit, sunt foarte buni ♥♥

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina
  • 150 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 400 g faina
  • 3 linguri cacao
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spiralati:

Frecam margarina la temperatura camerei cu zaharul pana devine o spuma pufoasa, apoi adaugam oul si omogenizam compozitia, adaugam coaja de lamaie, faina amestecata cu praful de copt, si esenta de vanilie si framantam pana rezulta un aluat pufos, nelipicios.


Impartim aluatul in 2 parti egale, unul il lasam asa, iar cealalta jumatate o amestecam cu cacao si esenta de rom.


Intindem din ambele aluaturi cate o foaie aproximativ egale intre ele, pe care le suprapunem, apoi rulam.


Rulada astfel formata o dam la frigider 30 de minute, dupa care taiem felii cu grosimea de 1 cm, pe care le vom pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Dam tava la cuptorul preincalzit 15 minute.


Se pot servi alaturi de un pahar de lapte, cafea sau orice va pofteste inimioara, sunt deliciosi oricum.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spiralati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

MotanLaOale 1

09.05.2011, 13:25

bine arata

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2011, 14:41

lilik, ligia, motan multumesc

unaluna 1

23.05.2011, 19:48

Biscuitii sunt foarte simplu de făcut, sunt foarte arătoşi şi sunt şi buni.
Mulţumesc pentru reţetă

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti(de post)