Biscuiti spiralati

de Tabita _ in Prajituri, 12 Apr 2013 | 6504 vizualizari

 

Acesti biscuiti sunt atat aspectuosi cat si gustosi. Sunt excelenti pentru ceai sau cafea.

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 130 g faina
  • 115 g faina + 15 g cacao
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spiralati:

Este important ca oul si untul sa se scoata din timp din frigider la tempetatura camerei. Untul se bate bine cu zaharul pana devine ca o spuma. Se adauga oul si se amesteca in continuare. Compozitia se imparte in doua. Una din parti se amesteca cu faina si se formeaza o bila de aluat. A doua bila se amesteca ca faina si cacao si se formeaza o bila de aluat. Se ambaleaza in folie transparenta si se pune in frigider pentru o ora.

Se intind 2 foi de aceasi grosime. Pe masa de intins se va presara zahar pudra pentru foaia alba si cacao pentru foaia de cacao. Nu se foloseste faina pentru a nu se strica aspectul biscuitilor. Se pun foile una peste cealalta, se ruleaza strans si se impacheaza rulada rezultata in folie.Se da la frigider pentru inca o jumatate de ora. Se scoate din frigider. Se taie rondele si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul bine incins pentru 10 minute.

Sursa: Diana Borca

TIPS-URI

1

Eu i-am lasat aproape 10 minute pe o parte si inca 5 minute pe cealalta parte.

2

Se pot pune si alte esente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spiralati" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri nasturi de catana turcesti