Biscuiti spiralati

de - TABITA - in Prajituri, 12 Apr 2013 | 2511 vizualizari

 

Acesti biscuiti sunt atat aspectuosi cat si gustosi. Sunt excelenti pentru ceai sau cafea.

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 130 g faina
  • 115 g faina + 15 g cacao
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spiralati:

Este important ca oul si untul sa se scoata din timp din frigider la tempetatura camerei. Untul se bate bine cu zaharul pana devine ca o spuma. Se adauga oul si se amesteca in continuare. Compozitia se imparte in doua. Una din parti se amesteca cu faina si se formeaza o bila de aluat. A doua bila se amesteca ca faina si cacao si se formeaza o bila de aluat. Se ambaleaza in folie transparenta si se pune in frigider pentru o ora.

Se intind 2 foi de aceasi grosime. Pe masa de intins se va presara zahar pudra pentru foaia alba si cacao pentru foaia de cacao. Nu se foloseste faina pentru a nu se strica aspectul biscuitilor. Se pun foile una peste cealalta, se ruleaza strans si se impacheaza rulada rezultata in folie.Se da la frigider pentru inca o jumatate de ora. Se scoate din frigider. Se taie rondele si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul bine incins pentru 10 minute.

Sursa: Diana Borca

 

TIPS-URI

1

Eu i-am lasat aproape 10 minute pe o parte si inca 5 minute pe cealalta parte.

2

Se pot pune si alte esente.

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti spiralati-0
Biscuiti spiralati-1
Biscuiti spiralati-2
Biscuiti spiralati-3
Biscuiti spiralati-4
Biscuiti spiralati-5
Biscuiti spiralati-6
Biscuiti spiralati-7
Biscuiti spiralati-8
Biscuiti spiralati-9
Biscuiti spiralati-10
Biscuiti spiralati-11
Biscuiti spiralati-12
Biscuiti spiralati-13
Biscuiti spiralati-14
Biscuiti spiralati-15
Biscuiti spiralati-16
Biscuiti spiralati-17
Biscuiti spiralati-18
Biscuiti spiralati-19
Biscuiti spiralati-20

COMENTARII (12)

- TABITA -

- TABITA - 1

13.04.2013, 21:42

Iti multumesc foarte mult Rocsi

MotanLaOale

MotanLaOale 1

14.04.2013, 00:18

- TABITA -

- TABITA - 1

14.04.2013, 00:45

Motan

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!