Biscuiti tigrati

de Lau in Dulciuri, 27 Mar 2011 | 1506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 10 linguri margarina
  • 1 cana zahar
  • un praf de sare
  • zahar vanilat
  • 1 varf de cutit bicarbonat stins in zeama de lamaie
  • esenta de lamaie
  • 2 linguri cacao
  • coaja de lamaie
  • faina cat cuprinde sa iasa un aluat potrivit de tare
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti tigrati:

Se amesteca toate ingredientele de mai sus.Impartim aluatul in 2: in una punem cacao,in cealalta esenta de vanilie.


Intindem 2 foi pe care le vom suprapune ,rulam strans,dupa care taiem cu cutitul sau ata si taiem felii.


Le asezam in tava unsa si tapetata cu faina si le coacem in cuptorul incalzit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti tigrati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Lau 1

28.03.2011, 20:50

ana am zis sa mai schimb ceva in bucatarie sa nu ma plictisesc

Lau 1

28.03.2011, 20:50

adry88 1

02.06.2011, 12:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Petre Roman"