Biscuiti vanilati cu branza dulce si lamaie

de RuxyRux in Dulciuri, 26 Noi 2015 | 790 vizualizari

 

Vrea cineva pentru maine dimiiii la cafeluta?  Inca sunt calzi si miros atat de bineee..... Serviti daca doriti...cat mai am! :))))))

 

INGREDIENTE

  • 550 g faina( plus pentru infainat)
  • 300 g branza dulce cremoasa( Pilos de la Lidd e perfecta)
  • 200 g unt gras ( 82%)
  • 1 ou mare si 2 galbenusuri
  • 225 gr zahar
  • 1 lingura plina smantana
  • un praf de sare
  • vanilie dupa gust (eu am pus multa)
  • 1 lamaie mare zeama si coaja razuita
  • 1 lingurita praf de copt
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti vanilati cu branza dulce si lamaie:

Din aceasta cantitate mie mi-au iesit 2 tavi pline.


Intr-un vas larg de framantat, se cerne faina, untul rece dar moale, se taie in bucati, se amesteca cu branza cremoasa, cu zaharul pudra, cu vanilia, cu ouale, zeama si coaja de lamaie, smantana, praful de copt si faina si se framanta aluatul pana se omogenizeaza apoi se infaineaza usor si se da la rece 20 de minute.


Cu mana infainata, se rup bucati din aluat si se formeaza biscuitii dupa dorinta, rotunzi, mai lunguieti....se asaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc 20 de minute la 200 de grade sau pana se rumenesc, dacavi se pare ca ii ia focul prea tare, ii acoperiti cu o foita pergament.


Se lasa biscuitii la racit si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti vanilati cu branza dulce si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Gicuta69 1

03.12.2015, 09:50

RuxyRux 1

08.12.2015, 23:14

Multumesc

ancutsa 1

22.01.2017, 13:21

Foarte buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Chec cu visine