Biscuiti vanilati cu fulgi de ciocolata

de dakris in Dulciuri, 17 Apr 2012 | 1592 vizualizari

 

Pentru ca aveam o multime de oua de ciocolata prin frigider, am maruntit o parte din ele cu un cutit si am facut acesti biscuiti minunati care copiilor le plac foarte mult. Sunt dulci, aromati si crocanti...deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 1 ou
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g zahar tos
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 250 g faina
  • 100g fulgi de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti vanilati cu fulgi de ciocolata:


Untul se mixeaza bine cu zaharul, apoi adaugam oul batut si amestecat cu esenta de vanilie. Se incorporeaza faina si praful de copt apoi fulgii de ciocoalata.


Aluatul astfel format se intinde cu facaletul pe o hartie de copt si se taie in diverse forme.


Se aseaza formele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu 2-3 cm intre ele. Se introduc in cuptorul preincalzit si se coc la foc mediu 15 min (pana se rumenesc un pic marginile). Se lasa la racit pe suprafata plana (platou sau chiar pe hartia de copt asezata pe planseta).


Se pastreaza in cutii inchise etans.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti vanilati cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Laly 1

18.04.2012, 12:09

Ce bunatate

Sim0na 1

18.04.2012, 14:49

dakris 1

18.04.2012, 19:30

va multumesc pt aprecieri! Cu adevarat buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Clatite