Black Clafoutis cu visine si capsune

de _Alina_ in Prajituri, 25 Iun 2012 | 1674 vizualizari

 

Dragilor de azi plec in vacanta pentru vreo cateva saptamani si nu stiu daca voi mai avea acces la internet. Pana cand ma voi intoarce, va las un desert usor si delicios. Sper sa va placa... :D Daca n-ati facut pana acum Clafoutis, incercati, nu e greu deloc.V-am pupat!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 3/4 cana lapte
  • 1 1/2 cana faina
  • 2 lgt esenta vanilie
  • 1 lg cu varf cacao
  • 1 cana visine (fara samburi)
  • 1 cana capsune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Black Clafoutis cu visine si capsune:

1. Bateti ouale cu zaharul pana acestea se deschid la culoare.


2. Cerneti faina in compozitie si amestecati.


3. Adaugati laptele, esenta de vanilie si cacaoa cernuta (eu n-am cernut-o si au ramas cocoloase micute, dar a fost tare bun si asa;).


4. Puneti compozitia intr-o tava (20cm) tapetata cu unt (la mine n-a fost nevoie;) si dati in cuptorul preincalzit 10 min la 190°C.


5. Scoateti din cuptor, puneti fructele deasupra si introduceti din nou la cuptor, de data aceasta 30-40 min la 160 °C. Et c'est tout!


Bon Appetit!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Black Clafoutis cu visine si capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Sim0na 1

25.06.2012, 22:38

Concediu placut iti doresc! Ma servesc cu o bucata... ca mie nu mi-a iesit niciodata

alba_zori 1

26.06.2012, 00:34

concediu placut,bun clafoutisul de cacao,minunat,pofta mare

BuburuzaBubu 1

28.07.2012, 09:55

Delicios!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu visine