Clafoutis cu visine

de gospodariu in Prajituri, 4 Noi 2015 | 872 vizualizari

 

-Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc"-

 

INGREDIENTE

  • 500 g visine;
  • 130 g faina;
  • 240 ml lapte dulce;
  • 100 g zahar tos;
  • 50 g unt topit;
  • 4 oua;
  • 1 praf de sare;
  • un cub mic de unt(pentru uns tava).
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu visine:

1.Se ia un vas yena,se unge toata suprafata cu un cubulet de unt,iar apoi se aseaza visinele fara samburi.


2.Separat intr-un bol mai mare se amesteca restul ingredientelor : faina , zaharul , sarea , laptele si ouale pana devine ca o smantana mai groasa.


3.Compozitia obtinuta se toarna in vasul yena peste visine.


4.Vasul yena se introduce in cuptorul ce a fost in prealabil incalzit,pentru 40-45 minute la temperatura de 160 grade.


5.Cand este gata se scoate din cuptor,se lasa sa se raceasca,iar apoi se presara zahar pudra deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

05.11.2015, 23:46

miki_a 1

06.11.2015, 02:21

Ce prezentare frumoasa! Bun venit si succes!

Alexandra Burz 1

18.01.2016, 21:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si bezea by Gaby