Clafoutis cu visine

de gospodariu in Prajituri, 4 Noi 2015 | 1030 vizualizari

 

-Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc"-

 

INGREDIENTE

  • 500 g visine;
  • 130 g faina;
  • 240 ml lapte dulce;
  • 100 g zahar tos;
  • 50 g unt topit;
  • 4 oua;
  • 1 praf de sare;
  • un cub mic de unt(pentru uns tava).
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu visine:

1.Se ia un vas yena,se unge toata suprafata cu un cubulet de unt,iar apoi se aseaza visinele fara samburi.


2.Separat intr-un bol mai mare se amesteca restul ingredientelor : faina , zaharul , sarea , laptele si ouale pana devine ca o smantana mai groasa.


3.Compozitia obtinuta se toarna in vasul yena peste visine.


4.Vasul yena se introduce in cuptorul ce a fost in prealabil incalzit,pentru 40-45 minute la temperatura de 160 grade.


5.Cand este gata se scoate din cuptor,se lasa sa se raceasca,iar apoi se presara zahar pudra deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

05.11.2015, 23:46

miki_a 1

06.11.2015, 02:21

Ce prezentare frumoasa! Bun venit si succes!

Alexandra Burz 1

18.01.2016, 21:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si bezea by Gaby