Blat de tort cu cacao

de mihaelaM in Dulciuri, 2 Mai 2011 | 4233 vizualizari

 

Momentan doar blatul la tortul care v-am zis ca urmeaza sa-l fac:)):))

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 1cana zahar
  • 1cana faina
  • 2linguri cacao
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de tort cu cacao:

Am separat ouale,iar albusurile le-am batut spuma tare apoi am pus putin cate putin zaharul,am mixat bine,dupa care am adaugat galbenusurile amestecate cu sare.


Faina am amestecat-o cu cacaua si am adaugat-o peste albusuri in ploaie,dupa ce am omogenizat bine am pus intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si am dat la cuptor 45 min.


Dupa ce blatul a fost gata l-am pus pe un platou.


Cam atat restul peste vreo cateva zile:))


pofta buna la blat!:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mihaelaM 1

07.05.2011, 09:20

cristiana

mihaelaM 1

07.05.2011, 09:20

multumesc Eduard

mihaelaM 1

07.05.2011, 09:21

si va multumesc si voua celor din umbra

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Tort cu iaurt si visine