Blat de tort, universal

de adinaciosescu in Torturi, 31 Iul 2011 | 47231 vizualizari

COMENTARII (22)

diaconta 1

31.07.2011, 22:00

ce frumos este
imi place,desi initial mi s-a parut foarte multa faina pentru 6 0ua

RuxyRux 1

31.07.2011, 22:15

Arata grozav....Dia pare multa faina, totusi tinand cont ca se pune si apa... ma gandesc ca se compenseaza frumos

marieta 1

31.07.2011, 22:29

foarte frumos blatul si inalt!!!

MIUTA 1

31.07.2011, 23:04

Frumos

adinaciosescu 1

31.07.2011, 23:08

Si eu la inceput am crezut ca e prea multa faina ,dar m-am convins ca nu e asa.Oricum trebuie puse linguri "scuturate"adica aproape "rase

alinutzika 1

01.08.2011, 00:00

ce bine crescut e blatul..

Sidy 1

01.08.2011, 07:31

Lau 1

01.08.2011, 08:37

ce frumos

diaconta 1

01.08.2011, 09:08

multumesc pentru lamuriri,sigur am sa-l incerc si eu

Rocsi 1

01.08.2011, 10:22

a crescut tare frumos

MotanLaOale 1

01.08.2011, 10:35

Corinuta 1

01.08.2011, 11:14

aziz 1

01.08.2011, 14:43

superb!!!

adry88 1

04.08.2011, 11:23

susu 1

17.08.2011, 15:28

Foarte bine arata. Adina apa trebuie sa fie cumva clocotita? asa am si eu cateva retete cu apa fierbinte

adinaciosescu 1

24.08.2011, 16:18

Scuze de intarziere,dar am fost o perioada la spital cu mezinul.Susu,nu apa fierbinte ,din contra RECE

susu 1

30.05.2013, 17:37

Haideti sa va spun eu despre acest blat. Este la cuptor si a crescut obraznicul peste masura, e ca o gogoasa dospita Si mie mi-a fost teama sa-l incerc cu toate ca este cam la fel cu alte retete de blat sau pandispan. Pentru cine mai doreste sa-l incerce o sa trec exact cantitatile folosite de mine. Am pus 24 lg de faina insa nu prea sunt 24 pentru ca eu le-am pus foarte rase si apoi le-am cantarit : 290 gr, 12 lg zahar 150 gr, 8 linguri de apa rece si 2 de coniac. Am pus esenta de rom si coaja de portocale. Trebuie sa aveti rabdare sa bateti galbenusurile bine facand pauze sa nu ardeti mixerul apoi amestecati cu faina chiar daca aluatul e mai greu de lucrat si la urma albusurile spuma ca sa avem blat pufos. Acum l-am scos si este foarte aromat si rumenit. Parca nici nu mi-a crescut vreun blat asa de mult

susu 1

30.05.2013, 17:38

scuze am pus esenta de vanilie nu rom, esenta de rom pun la blatul de ciocolata

susu 1

30.05.2013, 19:40

am sa postez si eu reteta cu trimitere aici pt blat

RuxyRux 1

30.05.2013, 19:53

Super...l-am pus si eu la Favo

susu 1

21.06.2013, 20:10

am revenit cu blatul l tortul meu cu fructe de padure, minunatul de el
http://www.bucataras.ro/retete/tort-racoritor-cu-mascarpone-si-fructe-de-padure-47724.html?p=1#com1385212

babi5 1

29.09.2013, 14:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort Aniversar Cu Rodie Si Champagne Buttercream