Blinii placinte

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 3844 vizualizari

 

Se pot umple cu branza dulce s-au cu carne tocata de orice fel si ciuperci, cascaval cu ce va pofteste inima. M-am inspirat de pe blogul lui lalena.ro sunt foarte satioase

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  •  250 ml de iaurt/lapte batut
  • 100 gr de branza de vaci, eu nu am avut si am folosit feta
  • 150 gr de faina
  • jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu, daca nu aveti puneti praf de copt
  • 1 ceapa micuta
  • un pic de patrunjel, eu nu am pus
  • un pic de sare
  • 1 lingurita de zahar( asta daca umpleti cu branza dulce)
  • carne tocata de care vreti voi cam 300 gr
  • 1 lingura de bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blinii placinte:

Se amesteca oul, jumatate din cantitatea de iaurt si branza feta sau de vaci. Amestecam foarte bine cu telul ca sa nu fie gogoloaie, puneti si sarea, bicarbonatul in iaurtul ramas si amestecati. Puneti faina toata peste amestecul de ou, branza si iaurt amestecati foarte bine, sa nu ramana cocoloase, apoi punem si restul de iaurt si amestecam tot asa ft bine.


Puneti pe foc o tigaie( teflon asa nu se vor lipi) si un strop de ulei, puneti un polonic mic de compozitie in tigaie, cand incepe sa se aureasca foarte putin pe margini puneti umplutura pe mijloc si apoi uniti pana devin ca un semicerc, se mai lasa 1 minut si apoi se pun pe o farfurie.


Umplutura: se caleste ceapa in putin ulei apoi punem carnea tocata si cand s-a inchis la culoare carnea punem, sare, piper, o lingura de bulion si ciupercile si mai lasam pe foc 5 minute.

 

TIPS-URI

1

Se pot umple cu ce vreti voi, puteti sa le faceti picante, daca vreti nu puneti bulionul, aveti grija cand le pliati sunt foarte pufoase si fragile, daca compozitia este prea groasa o puteti subtia cu lapte dulce, compozitia trebuie sa iasa ca o smantana groasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blinii placinte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

elena1988 1

28.02.2011, 16:48

motan

elena1988 1

28.02.2011, 16:48

kuki

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Blinii cu avocado si somon