Blinii placinte

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 7621 vizualizari

 

Se pot umple cu branza dulce s-au cu carne tocata de orice fel si ciuperci, cascaval cu ce va pofteste inima. M-am inspirat de pe blogul lui lalena.ro sunt foarte satioase

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  •  250 ml de iaurt/lapte batut
  • 100 gr de branza de vaci, eu nu am avut si am folosit feta
  • 150 gr de faina
  • jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu, daca nu aveti puneti praf de copt
  • 1 ceapa micuta
  • un pic de patrunjel, eu nu am pus
  • un pic de sare
  • 1 lingurita de zahar( asta daca umpleti cu branza dulce)
  • carne tocata de care vreti voi cam 300 gr
  • 1 lingura de bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blinii placinte:

Se amesteca oul, jumatate din cantitatea de iaurt si branza feta sau de vaci. Amestecam foarte bine cu telul ca sa nu fie gogoloaie, puneti si sarea,  bicarbonatul in iaurtul ramas si amestecati. Puneti faina toata peste amestecul de ou, branza si iaurt amestecati foarte bine, sa nu ramana cocoloase, apoi punem si restul de iaurt si amestecam tot asa ft bine.

Puneti pe foc o tigaie( teflon asa nu se vor lipi) si un strop de ulei, puneti un polonic mic de compozitie in tigaie, cand incepe sa se aureasca foarte putin pe margini puneti umplutura pe mijloc si apoi uniti pana devin ca un semicerc, se mai lasa 1 minut si apoi se pun pe o farfurie.

Umplutura: se caleste ceapa in putin ulei apoi punem carnea tocata si cand s-a inchis la culoare  carnea punem, sare, piper, o lingura de bulion si ciupercile si mai lasam pe foc 5 minute.

TIPS-URI

1

Se pot umple cu ce vreti voi, puteti sa le faceti picante, daca vreti nu puneti bulionul, aveti grija cand le pliati sunt foarte pufoase si fragile, daca compozitia este prea groasa o puteti subtia cu lapte dulce, compozitia trebuie sa iasa ca o smantana groasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blinii placinte" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Blinii cu avocado si somon