Briose omleta

de GeorgiG in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2016 | 1037 vizualizari

 

Foarte bune atat pentru cina cat si pentru micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • un pachet legume congelate (300 g)
  • 100 g mozzarella
  • 6 oua
  • cateva masline
  • un cartof copt
  • sare, piper , putin unt pentru uns tava de briose
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose omleta:

Eu am avut un pachet de 300 g de legume congelate de la Lidl care are in interior si unt. Am pus pe foc intr-o tigaie legumele impreuna cu untul si o cescuta de apa. Le-am lasat pe foc pana a scazut apa si legumele s-au inmuiat.


Am batut cele 6 oua cu sare si piper, am adaugat mozzarella razuita, maslinele taiate felii, apoi am adaugat legumele si cartoful copt dat pe razatoare.


Am uns formele de briose cu unt apoi am pus compozitia. Deasupra fiecarei briose am mai presarat putina mozzarella.


Am introdus tava in cuptorul incins pentru 20-25 de minute pana s-au copt.


Sunt foarte bune si calde si reci, pentru cina sau micul dejun.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Andreea Caroline 1

18.03.2016, 17:28

Gherca Daniela 1

18.03.2016, 19:01

Rahela Velicu 1

21.03.2016, 15:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si marar