Blue cheese dip

de lira in Sosuri, 11 Iul 2010 | 3669 vizualizari

 

Am primit laude si felicitari de fiecare data cand l-am facut ... deci e comestibil, asa de comestibil ca nu te mai opresti o data ce ai gustat.

 

INGREDIENTE

  • 100 g smantana
  • 100 g maioneza
  • 100 g blue cheese
  • un catel de usturoi
  • cateva fire de patrunjel
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blue cheese dip:

Usturoiul se piseaza, patrunjelul se taie si se adauga intr-un bol alaturi de branza cu mucegai sfaramata.

Se condimenteaza cu piper si se adauga smantana. Eu am amestecat cu mixerul, dar data viitoare o sa folosesc blenderul pentru a sfarama mai bine branza.

Dupa ce s-a omogenizat compozitia, se adauga maioneza si se amesteca cu o lingura. Daca amestecati cu mixerul riscati sa se taie compozitia.

Eu am servit acest dip cu tortilla chips. Merge foarte bine si cu cartofi copti sau cu bastonase taiate din legume. Ramane la imaginatia voastra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Blue cheese dip" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Blue cheese dip-0
Blue cheese dip-1
Blue cheese dip-2

COMENTARII (10)

nadina73

nadina73 1

11.07.2010, 18:55

sa-ti traiasca

gaby_duceag

gaby_duceag 1

11.07.2010, 19:03

sa-ti traiascasi sa te bucuri de ea si ea de tine

lira

lira 1

11.07.2010, 19:15

Mersi gaby_d

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!