"Bobo Rahela" (gen Rafaello)

de cec in Dulciuri, 3 Dec 2011 | 6834 vizualizari

 

Fata cea mare Rahela dorind o prajitura ceva cu numele ei mi-a facut o lista cu ingredientele care ii plac ei mai mult. N-am reusit sa fac o prajitura , dar m facut nisste bomboane fff asemanatoare cu cele Rafaello si le-am dat ca denumire numele ei (sper ca nu se supara nimeni pe mine din acest motiv)

 

INGREDIENTE

  • Cam astea au fost ingredientele:
  • 1 ciocolata amaruie
  • 200g unt
  • 8 lg zahar pudra
  • 230-250g lapte praf
  • 8 lg varfuite cocos
  • 100g napolitana crema cocos
  • stafide
  • nuca cocos pt tavalit bilele
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Bobo Rahela" (gen Rafaello):

1. Se topeste ciocolata, se adauga untul in ciocolata calda si se amesteca bine, adaugandu-se si zaharul


2. Se adauga laptele praf, 100 gr nuca de cocos si napolitanele maruntite bine.


3. Compozitia obtinuta se da la frigider pentru 30 de minute.


4. Luam cate o lingurita de compoziti, punem in mijloc cate 3 stafide si ii dam forma rotunda.


5. Tavalim bilele prin restul de nuca de cocos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra ""Bobo Rahela" (gen Rafaello)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:21

vin si eu sa gust

cec 1

15.03.2013, 17:37

cu intarziere vad ...dar te astept

babi5 1

11.08.2013, 17:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Cornete cu crema Raffaello