Boccelute cu inghetata

de Miha in Dulciuri, 9 Iul 2009 | 3187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru inghetata:
  • 3 galbenusuri
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura miere
  • 4-5 linguri Nesquik
  • 150 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida
  • Pentru clatite:
  • 3 oua
  • 50 g unt
  • 100 g zahar
  • 300 ml lapte
  • 200 ml apa minerala
  • esenta de rom
  • faina,cat sa iasa un aluat ca o smantana mai subtire
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Boccelute cu inghetata:

Intai de toate am pregatit o portie dubla :)) de inghetata cu Nesquik.


Apoi am pregatit clatitele.


Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare,apoi se adauga pe rand zaharul,untul topit,laptele,apa minerala,esenta si faina.
Se pune compozitia la frigider pentru jumatate de ora dupa care se coc clatitele pe rand. Eu am preferat tigaia cea mai maaaaare ca sa termin cat mai repede. :))


Una din clatite am taiat-o in fasiute,pentru a lega clatitele umplute cu ingheatata sub forma de bocceluta. :)


Am stropit fiecare bocceluta cu sos de ciocolata si am savurat cu nesat. ;)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Boccelute cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 14:24

foarte bune !

Lia_ 1

07.04.2014, 09:15

le-am gasit intr-un meniu. ai tot felul de nu le stiu

Miha 1

07.04.2014, 11:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
La multi ani, Dia! Tort cu ciocolata si piersici