Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 9527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 gr faina
  • 200 ml apa calduta
  • 1 plic drojdie uscata
  • sare
  • Umplutura:
  • 100 gr cascaval
  • 1 cutie ciuperci
  • 250 gr pastrama de curcan
  • patrunjel
  • condimente
  • Altele:
  • 1 ou
  • mac
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci:

Se framanta aluatul si se lasa la dospit. Intre timp se pregateste umplutura. Cascavalul si pastrama se dau prin razatoare. Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se amesteca toate si se condimenteaza.

Se intinde aluatul si se decupeaza forme rotunde mai mari. Se pune in mijloc umplutura si se impacheteaza, ridicand si presand marginile. Se ung boccelutele cu ou si se presara cu mac.

Se coc aproximativ 25-30 de minute, pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

yammy 1

20.05.2009, 15:37

yammy

sandytza 1

18.06.2009, 10:25

Ce bine arata asta vreau sa o fac ca pe mine ma incanta retetele astea

rivka 1

07.09.2009, 20:24

foarte fain! cred ca se pot umple si cu altceva ! am sa incerc si eu sale fac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Omleta tărănească cu ciuperci si sunculita