Clatite aperitiv cu somon afumat si Miez de lapte

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2013 | 3090 vizualizari

 

A iesit minunat...asa a fost laudat :)

 

INGREDIENTE

  • Aluatul de clatite:
  • 100 ml lapte
  • 100 ml Ayran( iaurt turcesc de baut)
  • 100 gr faina
  • un ou
  • un praf de sare
  • Crema de branza cu Miez de lapte:
  • 2 bucati miez de lapte
  • branza de vaci( in jur de 7 linguri)
  • 4 linguri smantana
  • codite de ceapa tocate( cam 3 fire)
  • 1 legatura de marar( sau dupa gust patrunjel)
  • 90 gr somon afumat( facut bucatele sau felii cum va place)
  • miez de lapte taiat feliute pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite aperitiv cu somon afumat si Miez de lapte:

Portiile vor iesi in functie de cate straturi de clatite suprapuneti.


Se pregatesc clatitele in mod obisnuit. Facem un aluat din ingrediente si le coacem in tigaie pe ambele parti. Din cantitatile din lista vor iesi 3 bucati.


Le taiem in triunghiuri cand se racesc.


Crema de branza: Amestecam toate ingredientele impreuna cu miez de lapte faramitat cu o furculita. Adaugam si verdeturile. Potrivim gustul de sare.


Ungem bucatile de clatite cu crema de branza apoi punem un strat de somon...alternam randul de clatite cu cel de branza si somon in functie de cat dorim sa iasa de inalt sau cum ne place.


Servim cu placere...este mega delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite aperitiv cu somon afumat si Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Krystyan Trendy 1

01.12.2013, 21:08

ce bunatate !

mihaelam90 1

12.12.2013, 15:34

gaby_gabytza 1

15.12.2013, 14:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9780 puncte

oanapl

8920 puncte

RODIMUR

8820 puncte

Rocsi

7100 puncte

Valclaudia

5880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake Tiramisu