Bocceluţe din cotlet de porc umplute cu cârnaţi

de diaconta in Porc, 10 Mar 2013 | 5304 vizualizari

 

Ideea am preluat-o de la Sara&Mike,foarte mult mi-au plăcut ,mai ales că e o reţetă simplă ,iar pentru umplutură se pot folosi şi alte ingrediente.Eu m-am gândit să le încerc şi cu legume.

 

INGREDIENTE

  • O bucata cotlet de porc fara os (500 g)
  • 400 g carnaţi proaspeti de porc
  • 100 g piept de pui
  • Sare,piper,boia
  • verdeata
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bocceluţe din cotlet de porc umplute cu cârnaţi:

Cotletul l-am taiat felii duble,adica am taiat o felie dar nu pâna la capat,apoi am taiat din nou,de data aceasta pana jos.


Am obtinut patru astfel de felii.


Am pus feliile de cotlet pe tocator între doua folii si le-am batut pâna au devenit foarte subtiri si suficient de întinse pentru a face bocceluta.


Le-am condimentat.


Am scos umplutura din cârnaţi,am amestecat-o cu pieptul de pui taiat bucatele si cu verdeata ,am pus pe fiecare felie de cotlet umplutura,apoi am legat ca si o bocceluta.


Le-am asezat în tava în care am pus ulei si putina apa si le-am pus la cuptor.


Pentru ca „vârfurile” boccelutelor au tendinta sa se arda,le-am acoperit cu o folie de aluminiu chiar deasupra.


Le-am lasat la cuptor cam o ora si jumatate,pentru ca cotletul este o carne destul de tare si vroiam sa fie patrunsa si umplutura din interior.


Am servit cu garnitura de piure de cartofi.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bocceluţe din cotlet de porc umplute cu cârnaţi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

diaconta 1

10.02.2014, 08:43

Multumesc Florentina

Adele 1

16.04.2015, 21:53

Ancutsa 1

14.10.2016, 20:04

Arata grozav!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5552 puncte

RODIMUR

4690 puncte

lucy2002

3971 puncte

mihaelar63

3812 puncte

oanapl

3041 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet la cuptor, cu sunca afumata