Bomboane cu cocos si ciocolata

de Miha in Dulciuri, 24 Feb 2010 | 4665 vizualizari

 

Cu dragoste, de Dragobete

 

INGREDIENTE

  • 250 g lapte praf
  • 100 g zahar pudra
  • 50 g nuca de cocos
  • 100 g unt
  • 1 lingura frisca lichida
  • 50 g ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane cu cocos si ciocolata:

Reteta este cea a bomboanelor Raffaello.


Amestecam la robotul de bucatarie laptele praf cu zaharul pudra,nuca de cocos,untul moale si la sfarsit frisca lichida.


Daca iese prea vascoasa compozitia,mai puteti adauga 1 lingura frisca lichida.


Topim ciocolata amaruie, la microunde sau la bain-marine.


Formele in care vom face bomboanele, (in cazul meu hartiute pentru bomboane si un suport pentru bomboane dintr-o cutie de bomboane Milka. :)) ) se pensuleaza de cateva ori cu ciocolata topita. Dupa fiecare pensulare se baga formele la congelator, pentru cateva minute.


Dupa ce-am terminat aceasta operatiune, umplem formele cu compozitia cu cocos si dam din nou la congelator pana la intarirea completa.


Desi am avut ajutoare la pictat hartiutele :)) la un moment dat m-am plictisit si am modelat bilute din compozitie, pe care le-am tavalit apoi prin nuca de cocos.


Iubiti-va mult dragii mei! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane cu cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Miha 1

24.02.2010, 21:39

Multumesc Rocsi!

mihaelar63 1

25.02.2010, 08:54

invataceii isi pot depasi profesorii parca vad ca dupa ce invata sa posteze retete , te intrece si dulcica va deveni noul bucataras super- senzational

Miha 1

25.02.2010, 09:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina 3

ieri la 20:44

MUȘCHIULEȚ ÎMPLETIT ( CU PESTO ȘI ROȘII USCATE)

ieri la 10:50

Desert gogosele rapide cu scortisoara

ieri la 10:49

Aperitiv cartofi surpriza

de GeorgiG 5

pe 18.09 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Cozonac pufos cu ciocolata