Bomboane cu cocos si ciocolata

de Miha in Dulciuri, 24 Feb 2010 | 4180 vizualizari

 

Cu dragoste, de Dragobete

 

INGREDIENTE

  • 250 g lapte praf
  • 100 g zahar pudra
  • 50 g nuca de cocos
  • 100 g unt
  • 1 lingura frisca lichida
  • 50 g ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane cu cocos si ciocolata:

Reteta este cea a bomboanelor Raffaello.


Amestecam la robotul de bucatarie laptele praf cu zaharul pudra,nuca de cocos,untul moale si la sfarsit frisca lichida.


Daca iese prea vascoasa compozitia,mai puteti adauga 1 lingura frisca lichida.


Topim ciocolata amaruie, la microunde sau la bain-marine.


Formele in care vom face bomboanele, (in cazul meu hartiute pentru bomboane si un suport pentru bomboane dintr-o cutie de bomboane Milka. :)) ) se pensuleaza de cateva ori cu ciocolata topita. Dupa fiecare pensulare se baga formele la congelator, pentru cateva minute.


Dupa ce-am terminat aceasta operatiune, umplem formele cu compozitia cu cocos si dam din nou la congelator pana la intarirea completa.


Desi am avut ajutoare la pictat hartiutele :)) la un moment dat m-am plictisit si am modelat bilute din compozitie, pe care le-am tavalit apoi prin nuca de cocos.


Iubiti-va mult dragii mei! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane cu cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Miha 1

24.02.2010, 21:39

Multumesc Rocsi!

mihaelar63 1

25.02.2010, 08:54

invataceii isi pot depasi profesorii parca vad ca dupa ce invata sa posteze retete , te intrece si dulcica va deveni noul bucataras super- senzational

Miha 1

25.02.2010, 09:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ness si blat cu ciocolata