Bomboane de biscuiti cu glazura de ciocolata

de alilianaa in Prajituri, 3 Sep 2013 | 2450 vizualizari

 

Este o compozitie de salam de biscuiti dar cu alta ,,destinatie "...:)

 

INGREDIENTE

  • 350 g biscuiti
  • trei sferturi pachet unt
  • o ceasca mica apa
  • o cana zahar
  • esenta rom
  • 5 linguri cacao
  • 6 caise confiate
  • un pachetel mic cu stafide
  • 4 cuburi rahat
  • o tableta de ciocolata cu alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de biscuiti cu glazura de ciocolata:

Stafidele se pun la inmuiat in sirop, alcool etc, dupa preferinta.Biscuitii se faramiteaza si se pun intr-un bol. Peste ei se adauga stafidele, caisele confiate taiate bucati mici, rahatul taiat cuburi.Intr-un ibric se face o compozitie din apa, zahar, cacao, esenta de rom. La final se pune untul. Aceasta se adauga peste biscuiti si se omogenizeaza foarte bine. Se da la rece cateva ore. Eu am lasat peste noapte. Dupa ce trece acest timp, din compozitia data facem bombonele potrivite, avand palmele umede.


Se pun pe o farfurie si se dau la rece.


Glazura: ciocolata se pune la incalzit cu o lingura de apa. Cand este gata se pune cu lingurita pentru bomboanele de biscuiti.Se da la rece.



PS. La noi n-au mai rezistat:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de biscuiti cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

alilianaa 1

04.09.2013, 08:34

Corina, Ica

Bya Ralu 1

04.09.2013, 10:24

bune

alilianaa 1

04.09.2013, 12:40

Bya

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bomboane de biscuiti cu ciocolata