Bomboane de casa de ciocolată cu Marshmallow

de Catalina L in Dulciuri, 5 Apr 2015 | 744 vizualizari

 

Ati incercat sa faceti bomboane de ciocolata de casa? ...hummmmm

 

INGREDIENTE

pentru 12 bomboane
  • 100 g de ciocolata neagra sau cu lapte
  • 15 bezele marshmallow
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de casa de ciocolată cu Marshmallow:

Topiți ciocolata în bain marin sau in cuptorul cu microunde.


Puneti primul strat de ciocolată.
Se pune la frigider timp de 10 minute. Verificati apoi c-ati acoperit toata suprafata, daca sunt gauri umpleti si puneti din nou la frigider.


Se topesc bezele 30 secunde în cuptorul cu microunde. Se pune umplutura si se umple formele cu ciocolata.
Adăugați al doilea strat de ciocolată.
Nivelati suprafața și bagati la frigider cel putin 6 ore.
Indepartati marginile in plus cand le scoateti din forma.
Pofta bună !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de casa de ciocolată cu Marshmallow" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Geanina87 1

05.04.2015, 21:46

iri_iri 1

05.04.2015, 21:46

Sim0na 1

06.04.2015, 18:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte