Bomboane de ciocolata cu visine

de leoflori in Prajituri, 11 Iul 2009 | 4878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. ciocolata cu 75 % cacao
  • 200 ml. smantana dulce (lichida, Dorna rosie)
  • 3 Linguri cacao
  • 1 Lingura ness
  • 1 lingurita esenta rom
  • 25 gr. unt (optional)
  • coaja de portocala
  • cateva visine fara samburi, scurse bine
  • cateva alune de padure prajite si macinate
 
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de ciocolata cu visine:


Se topeste ciocolata la bain-marie, se adauga smantana si se amesteca pana la omogenizare.

Luam de pe foc si adugam (untul, pt. cine nu e la regim) cacao, coaja de portocala si ness-ul si amestecam bine-bine. Se lasa la racit. Eu am pus castronul in frigider cca 30 minute. Apoi se fac bile (e cam lipicioasa crema si te faci totuna!) se pune in mijloc 1 visina/1 aluna si se tavalesc prin alunele macinate sau prin cacao. Se pastreaza la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de ciocolata cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

leoflori 1

16.07.2009, 20:21

astept sa-mi spui cum ti s-a parut. spor la treaba!

ala_oancea 1

16.07.2009, 22:09

Ce arome ! Cred ca sunt delicioase

leoflori 1

17.07.2009, 09:08

mercic, Ala!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca