Bomboane de ciocolata cu visine

de leoflori in Prajituri, 11 Iul 2009 | 4255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. ciocolata cu 75 % cacao
  • 200 ml. smantana dulce (lichida, Dorna rosie)
  • 3 Linguri cacao
  • 1 Lingura ness
  • 1 lingurita esenta rom
  • 25 gr. unt (optional)
  • coaja de portocala
  • cateva visine fara samburi, scurse bine
  • cateva alune de padure prajite si macinate
 
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de ciocolata cu visine:


Se topeste ciocolata la bain-marie, se adauga smantana si se amesteca pana la omogenizare.

Luam de pe foc si adugam (untul, pt. cine nu e la regim) cacao, coaja de portocala si ness-ul si amestecam bine-bine. Se lasa la racit. Eu am pus castronul in frigider cca 30 minute. Apoi se fac bile (e cam lipicioasa crema si te faci totuna!) se pune in mijloc 1 visina/1 aluna si se tavalesc prin alunele macinate sau prin cacao. Se pastreaza la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de ciocolata cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

leoflori 1

16.07.2009, 20:21

astept sa-mi spui cum ti s-a parut. spor la treaba!

ala_oancea 1

16.07.2009, 22:09

Ce arome ! Cred ca sunt delicioase

leoflori 1

17.07.2009, 09:08

mercic, Ala!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Ecler