Fursecuri cu migdale

de camelia75 in Prajituri, 2 Ian 2013 | 1593 vizualizari

 

Se fac rapid si sunt excelente la gust!Reteta este din cartea Delicii in bucatarie.

 

INGREDIENTE

  • 330 gr migdale
  • 320 gr zahar
  • 3 albusuri
  • 1 lingura faina alba
  • 2 lingurite de rom
  • 1/2 lamaie
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • Pentru decor
  • 100 gr fructe confiate(eu am pus rahat pentru ca nu am avut)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale:

Se rasnesc migdalele curatate de pielita pana cand se obtine o pulbere fina.


1.Se pune faina de migdale intr-un bol,se adauga albusurile,faina,coaja rasa de lamaie,romul,scortisoara si zaharul.Se amesteca cu lingura de lemn pana obtineti o compozitie destul de tare.


2.Se umple cu compozitie posul cu varful striat si se pune cu el pe tava tapetata cu hartie pentru copt,gramajoare medii pe care se aseaza cate o bucatica de rahat sau fructe confiate.


3.Se coace la cuptorul preincalzit la 180 grade pana capata o culoare aurie.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

02.01.2013, 12:32

Sim0na 1

02.01.2013, 13:54

tare bune sunt

adry88 1

03.01.2013, 13:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti "made by Florinu"