Fursecuri cu migdale

de camelia75 in Prajituri, 2 Ian 2013 | 5339 vizualizari

 

Se fac rapid si sunt excelente la gust!Reteta este din cartea Delicii in bucatarie.

 

INGREDIENTE

  • 330 gr migdale
  • 320 gr zahar
  • 3 albusuri
  • 1 lingura faina alba
  • 2 lingurite de rom
  • 1/2 lamaie
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • Pentru decor
  • 100 gr fructe confiate(eu am pus rahat pentru ca nu am avut)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale:

Se rasnesc migdalele curatate de pielita pana cand se obtine o pulbere fina.

1.Se pune faina de migdale intr-un bol,se adauga albusurile,faina,coaja rasa de lamaie,romul,scortisoara si zaharul.Se amesteca cu lingura de lemn pana obtineti o compozitie destul de tare.

2.Se umple cu compozitie posul cu varful striat si se pune cu el pe tava tapetata cu hartie pentru copt,gramajoare medii pe care se aseaza cate o bucatica de rahat sau fructe confiate.

3.Se coace la cuptorul preincalzit la 180 grade pana capata o culoare aurie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza cremoasa si stafide