Bomboane Rafaello

de Miss_B in Dulciuri, 2 Feb 2012 | 16282 vizualizari

 

Mereu am fost innebunita dupa Raffaello si dupa cocos!Asadar,m-am pus pe treaba!Rezultatul? 50 "Raffaelle" devorate instantaneu de cei dragi! :)

 

INGREDIENTE

  • 250 grame zahar pudra
  • 1 pachet unt
  • 200 grame lapte praf
  • un plic vanilie
  • 250 grame nuca de cocos
  • alune sau stafide(merg si fara!)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello:

Se freaca spuma untul cu zaharul.Apoi se adauga laptele praf si jumatate din cantitatea de nuca de cocos.Se amesteca foarte bine si apoi se fac bilute(ce dimensiune doriti).Se dau prin nuca de cocos. Puteti pune in mijlocul bilutelor stafide sau alune. Sunt delicioase!

 

TIPS-URI

1

Daca compozitia vi se pare prea moale sau gretoasa din cauza untului,mai puneti lapte praf!Si neaparat lasati la rece macar 4 ore!Se intaresc si sunt mult mai gustoase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

02.02.2012, 14:54

bune bune

Lau 1

03.02.2012, 08:48

preferatele mele

monik80 1

20.03.2015, 15:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort cu lapte cocos si bomboane Raffaello